W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka kobietki po kilkudniowej przerwie
Pije ktos kawe?rybka wrote:a jaki masz plan na przyszle wakacje???rybka, olka30 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana
Zaraz zapodaje sobie kawe i paczusia jogurtowegorybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Hejka kobietki po kilkudniowej przerwie
Pije ktos kawe?
Rybka chcemy jechac na teneryfe wygrzac sie troszke i przy okazji mlody skorzysta bo tam parki wodne, oceanariaAnia_84, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Ospa rządzi..
iza30 lubi tę wiadomość
-
lejdiczokled wrote:a co u Was takie ataki ospy? U mnie ospy juz z 10 lat nigdzie nie bylo w okolicy. Z jednej strony fajnie ale z drugiej im ktos jest starszy tym gorzej znosi
Rybka dziekuje za kciuki! -
olka30 wrote:Moja kuzynka miała w tym roku chore dzieci i też się od nich zaraziła, jak mi mmsa wysłała to padłam ze śmiechu Obsypana była wszędzie, a nasmarowana niebieską maścią wyglądała jak smerfetka
-
łojj przepraszam pracowalam..ale juz sie poprawiam biore sie za obijanie
rybka, olka30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:o ja zabierzcie mnie moze na sile upchne sie w bagaz(ale taki mega bagaz) bylam juz z synem u lekarza i co?? ospa ma masc smaruje go ..ale mina syna jak zapytalam jak dlugo mam go trzymac w domu lekarz ze potem pojawiaja sie strupki ktore tez musza odpasc i nawet do 2 tygodni to trwa BEZCENNA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 11:11
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:ha ha ale masz termin i ba powiem ci cos zrobi ci psikusa i nieprzyjdzie a co
lilys, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBylam u gina. I moje fatalne samopoczucie to efekt turbo owulki.. ktora przegapilam.. babka powiedzials ze musialam miec 6-9 jejeczek... kuz... najwidoczniej ten mc tez nie jest tym.. .
Jak sie czujecie Dziewczynki w ten piekny chodz chlodny dzien?olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Proszę was o pomoc! Od rana mam taki ciemno zółty- jasno brązowy śluz.. jestem w 6tc. i się boje.. nie wiem czy powinnam gdzieś pojechać.. prócz tego nic mi nie dolega. CO jakiś czas taki wyciek mam.. dodam że biorę luteine dopochwową.. moze to ona tak wypływa
rybka lubi tę wiadomość