X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim, życzę miłego dnia..
    Ja w tym cyklu odstawiłam CLO i nie wiem co się dzieje, jeszcze bardziej bolą mnie jajniki, wczoraj zalewał mnie piękny płodny śluz, dziś test owulacyjny pozytywny, a powinnam mieć jeszcze jakieś 3-4 dni do owu, w poniedziałek idę do gina i pewnie już będzie za późno.. Czary mary normalnie..

Ania_84, rybka, iza30 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola czesto tak jest ja jak bralam CLO to owulke mialam 18-20 dc a jak odstawilam to pierwsze dwa cykle mialam 15-16 dc ;)

olka30, rybka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak dziś temp. spadła, więc owulka pewnie będzie o czasie :) Mam mega katar więc może wczoraj miałam po prostu mały stan podgorączkowy. Ale w tym mies. muszę powiedzieć, że na śluz nie narzekam, mimo że odstawiłam wspomagacze :) Więc coś się tam przez te parę miesięcy brania unormowało.. Chociaż tyle :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I oczywiście miłej niedzieli wszystkim :)

Pogoda cudowna..

rybka lubi tę wiadomość

• Mika85 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane, nareszcie dorwałam się na chwilę do kompa, piękny dziś dzionek! siedziałam trochę w ogrodzie, potem obiad, a teraz odpoczynek :)
    Czuję się w miarę ok, tylko te mdłości nie giną, ale nastrój ogólnie dobry :)
    pozdrawiam Was gorąco!

olka30, rybka, iza30 lubią tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oOoo a co to za cisza ?? :)

rybka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczynki i serdecznie tez witam nowe :-) u mnie noc dzis koszmarna budzilam sie co chwila,do tego bulgotanie w brzuchu,bol brzucha :-( a jeszcze zeby niebylo za fajnie to jak wczoraj kapalam synka zobaczylam chrostek kilka a wiem ze panuje ospa u nas :-( dzis dalam mu wolne i bede obserwowac te zjawiska :-( jutro i tak maja wolne w szkole wiec bedzie czas zeby zobaczyc co i jak a popoludniu ide z nim do lekarza..a zeby niebylo jeszcze za fajnie okazalo sie ze moj maz niemial jeszcze ospy wiec tez moze sie zarazic :-( milego dzionka :-) pije ktoras ze mna kawke?? dalej wstawac ;-)

iza30 lubi tę wiadomość

• karola88 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka ja sie napije z toba.

jak mezulek nie przechodzil ospy to nie znaczy ze sie zarazi. musicie poprostu uwazac tzn nie uzywac tych samych recznikow sztuccow czy pic z tej samej szklanki czy butelki

iza30 lubi tę wiadomość

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, wchodzę, patrzę, a tu nasze forum na samej górze, a tak zawsze musiałam szukać :)

Dzień dobry :)
    Ja piję kawkę, ale tak za pół godziny :)

Oj Rybka, mi bulgota w brzuchu i boli od kilku dni, nie wiem co to ma być, może bunt brzucha na te wszystkie wspomagacze :/ U nas ospa panuje już tak od stycznia, więc pewnie ma szerszy zasięg.. Nie dobrze, że twój mąż nie miał, bo najsłabiej się przechodzi w dzieciństwie..

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola88 wrote:
    rybka ja sie napije z toba.

jak mezulek nie przechodzil ospy to nie znaczy ze sie zarazi. musicie poprostu uwazac tzn nie uzywac tych samych recznikow sztuccow czy pic z tej samej szklanki czy butelki
    to pijemy :-) wiem ze niemusi zlapac ale mojej kuzynki syn mial ospe teraz jak on niema ma ona i wlasnie strasznie narzeka ze syn przeszedl duzo lepiej niz ona ospe..a maz sie cieszy ze moglby sie zarazic no bo wolne w pracy bedzie :-) koszmar ;-) korszy niz dziecko ;-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Kurcze, wchodzę, patrzę, a tu nasze forum na samej górze, a tak zawsze musiałam szukać :)

Dzień dobry :)
    Ja piję kawkę, ale tak za pół godziny :)

Oj Rybka, mi bulgota w brzuchu i boli od kilku dni, nie wiem co to ma być, może bunt brzucha na te wszystkie wspomagacze :/ U nas ospa panuje już tak od stycznia, więc pewnie ma szerszy zasięg.. Nie dobrze, że twój mąż nie miał, bo najsłabiej się przechodzi w dzieciństwie..
    szok mialas dzisiaj jak niemusialas gdzies szukac naszego forum na dnie ;-) a mowie zajrze co napisalyscie co nowego a tu cisza prawie od soboty ;-)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weekend był piękny, więc dziewczynki miały inne zajęcia :)

• rybka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Weekend był piękny, więc dziewczynki miały inne zajęcia :)
    oj byl piekny :-) az na samo wspomnienie robi mi sie cieplo na serduszku ;-) dzis narazie chlodnawo ale trzeba miec nadzieje ze zachwilke wyjdzie slonko i znowu bedzie cieplo ;-)

iza30 lubi tę wiadomość

• lejdiczokled Debiutantka

Wysłany: 31 marca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziweczyny!
    witam Was rowniez w ten piekny poranek, bynajmniej na slasku piekne sloneczko wschodzi.
    Dzis powinnam dostac @,wczoraj pobolewal mnie brzuch i myslalam ze za niedlugo nadejdzie.
    Jest jedna rzecz ktora mnie intryguje - moj cykl wygladal zawsze tak:
    @ -> brak śluzu -> sluz rozciagliqy -> sluz jak twarozek -> brak sluzu -> @
    a w tym cyklu baardzo dlugo mialam taki rozciagliwy a po dzis dzien czuje chhocbym chodzila posiusuana :p
    Wie moze ktoras z Was dlaczego ?

rybka lubi tę wiadomość

lejdiczokled
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:-) tak weekend był prześliczny:) i spędzony na spacerach:-)

rybka, olka30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis zaraz zmykam bo jednak bede chciala jechac wczesniej do lekarza...ale tak miedzy nami mialam tak koszmarna noc ze az marze zeby isc do lozka i spac..:-)jak ja kocham spac 8-)

olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lejdiczokled wrote:
    czesc dziweczyny!
    witam Was rowniez w ten piekny poranek, bynajmniej na slasku piekne sloneczko wschodzi.
    Dzis powinnam dostac @,wczoraj pobolewal mnie brzuch i myslalam ze za niedlugo nadejdzie.
    Jest jedna rzecz ktora mnie intryguje - moj cykl wygladal zawsze tak:
    @ -> brak śluzu -> sluz rozciagliqy -> sluz jak twarozek -> brak sluzu -> @
    a w tym cyklu baardzo dlugo mialam taki rozciagliwy a po dzis dzien czuje chhocbym chodzila posiusuana :p
    Wie moze ktoras z Was dlaczego ?
    a moze siknij jeszcze na test??? niewiem czy juz sikalas ale moze tak dla pewnosci siknac?? jak zawsze na dwa dni przed malpa mam mega sluzu ale jest kremowy :-) powodzenia :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• lejdiczokled Debiutantka

Wysłany: 31 marca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test chcialam robic jutro ale wole jeszcze poczekac gdzies do 4 kwietnia, jak juz wspominalam czesto moje cykle siegaly juz 35-37 dni, ostatni mial 29. A dobija mnie widok jednej kreski :(. Zawsze myslalam troche po dzieciecemu ze nigdy nie bedzie z tym porblemu, ze to poprostu sie dzieieje i juz. Ale 4 kwietnia z rana jak wszystko pojdzie dobrze mozecie oczekiwac pozytywnej wiadomosci !

rybka, iza30, samira lubią tę wiadomość

lejdiczokled
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też od rana świeci słoneczko, ale ogólnie chłodno jest.

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lejdiczokled wrote:
    test chcialam robic jutro ale wole jeszcze poczekac gdzies do 4 kwietnia, jak juz wspominalam czesto moje cykle siegaly juz 35-37 dni, ostatni mial 29. A dobija mnie widok jednej kreski :(. Zawsze myslalam troche po dzieciecemu ze nigdy nie bedzie z tym porblemu, ze to poprostu sie dzieieje i juz. Ale 4 kwietnia z rana jak wszystko pojdzie dobrze mozecie oczekiwac pozytywnej wiadomosci !
    no to mocno kciukam za test 4 kwietnia :-) &&&&&&&&&&&

olka30, iza30 lubią tę wiadomość

‹‹ 352 353 354 355 356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ