W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwalniamy ludzi na zakładzie, więc mam humor mocno średni, ale już zdążyłam jednemu załatwić robotę w zakładzie u mojego męża, a o jednej babeczce tak trułam kierownikowi, że zadzwonił do szefów, może się uda jej przedłużyć, bo jak nie to zostanie z niczym.. A tak to ogólnie masakra, nienawidzę takich dni..
rybka lubi tę wiadomość
-
DOkładnie jedz do szpitala niech sprawdza.. calkiem mozliwe ze jest to luteinie bo moglas sobie podraznic jakies naczynka ..ale lepiej sie uspokoic..a dwa czesto przy lutce sa takie uplawy .. ja mialam zóltowao-brunatne..ale nie jestem w ciazy a kazdy taki przypadek wyjdaje mi sie ze lepiej sprawdzic
Dziewczyny zadzwonili do mnie z Torunia - bo złozylam tam CV
zrobili wstepna rozmowe kwalifakacyjna jutro mam byc na rozmowie na skypie bo Pani powiedzial aze skro jestem z Kielc nie ma sensu mnei taszczyc na kilkanascie minut do Torunia o 12 nie myslalam ze tak szybko sie odezwa wczw sobote wczoraj wyslalam v a tu bach
Troche mnie to przeraza ..bo jakby sie udalo.. to nikogo nie mam w Toruniu.. maz am tu prace jeszcze ...i jakos nie wiem.. czy dalabym rade sama tam...a przeciez maz nie zrezygnuje a pozniej co .. ja po miesiacu strace prace i wrocimy bez niczego.. ehholka30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NO nie ududusze meza.. tak mi sie chcialo lodów..napisalam mu kochanie kup lody.. i co przyjechal z lodami.. cieplymi .. AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! no nie ;/
olka30 lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki..
Ja jakąś godzinę temu wróciłam od gina i próbuje się jakoś pozbierać, ale mi nie idzie Mam dość wszystkiego, życia, staranek, bólu, lekarzy którzy nie wiedzą co to znaczy diagnozować i leczyć i całego pieprzonego systemu opieki zdrowotnej w Polsce Tyle lat się męczyłam podczas każdej długiej i obfitej miesiączki, sex był do bani bo bolało, na tyłku czasem nie mogłam siedzieć z bólu.. Zwiedziłam setki lekarzy, zjadłam setki niepotrzebnych leków i poddałam się badaniom o których każdy normalny człowiek woli szybko zapomnieć, żeby dziś się dowiedzieć że mam endometriozę. Po huj do tylu lekarzy chodziłam, tyle kasy wydałam?? I to nie jest tak, że nie skarżyłam się ginekologom.. Tylko k..wa na samych patałachów trafiałam. Dzięki cudownemu CLO, który jest absolutnie przeciwwskazany przy endometriozie dziś pierwszy raz zobaczyłam ją na USG.. Dzięki temu cudownemu lekarstwu, przez ostatnie kilka miesięcy ledwo mogłam chodzić z bólu podbrzusza (co mój gin ignorował), ostatni weekend w większości spędziłam leżąc bo ból jelit był nie do zniesienia, brzucha nie dało się dotknąć, a będąc dosadna o wysraniu się bez zimnych potów mogę zapomnieć. No ale estrogeny stymulują rozrost endometrium więc już pewnie mam je wszędzie. K..WA ja PIE...LĘ!!
Możecie mi wierzyć mam już dość. Tak się cieszyłam że w tym cyklu śluzu płodnego tyle było, a dziś nawet śladu pęcherzyka na USG (14dc). Po @ laparoskopia, kolejne zwolnienie z pracy, kolejne dochodzenie do siebie. Szkoda, że nie mam worka treningowego, bo bym go chyba ze złości rozniosła.. -
OLa bardzo mi przykro.. ze zaden lekarz nie wzial wszytskiego na serio i nie wzieli sie najpierw od porzadnej diagnostyki ;/
Niestety coraz czesciej lekarze zawodza ;/ -
nick nieaktualnyOlka tak mi przykro.. ale trzymam za Ciebie kciuki. Wytrwaloscia Kochana do Celu!
Mam pytanie czy ktoras z Was tu obecnych kluje pachwina? Dziwny bol jakby ktos od czas do czasu igle wsadzil obok kosci lonowej.. lekarz nic niewidzial ani ciazy ani nic zlego ale zaczelam sie martwic.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja tez tak nie raz mam szczególnie kilka dni przed owu lub @
Tyle ze u mnie pierwszy raz tak .. wkurza mnie to niemilosiernie.. bo miejsca sobie znalesc nie moge.. kloje boli.. ucieka na plecy ..eh a do okresu jeszcze dalekorybka lubi tę wiadomość
-
lejdiczokled wrote:Dzoewczyny nie wytrzymalam. Mam dwie kreski ! Fakt druga jest bledsza ale jest! Nie ciesze sie jeszcze bo roznie moze byc
-
Ania_84 wrote:DOkładnie jedz do szpitala niech sprawdza.. calkiem mozliwe ze jest to luteinie bo moglas sobie podraznic jakies naczynka ..ale lepiej sie uspokoic..a dwa czesto przy lutce sa takie uplawy .. ja mialam zóltowao-brunatne..ale nie jestem w ciazy a kazdy taki przypadek wyjdaje mi sie ze lepiej sprawdzic
Dziewczyny zadzwonili do mnie z Torunia - bo złozylam tam CV
zrobili wstepna rozmowe kwalifakacyjna jutro mam byc na rozmowie na skypie bo Pani powiedzial aze skro jestem z Kielc nie ma sensu mnei taszczyc na kilkanascie minut do Torunia o 12 nie myslalam ze tak szybko sie odezwa wczw sobote wczoraj wyslalam v a tu bach
Troche mnie to przeraza ..bo jakby sie udalo.. to nikogo nie mam w Toruniu.. maz am tu prace jeszcze ...i jakos nie wiem.. czy dalabym rade sama tam...a przeciez maz nie zrezygnuje a pozniej co .. ja po miesiacu strace prace i wrocimy bez niczego.. ehh