W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien 17. Dziesiec dni do @. Problem u mnie tkwi taki ze mam zglaszac wszystko..
najgorsze ze wizyte zlapalam dzisiaj ale u chama.. a bol podbrzusza pachwin i mdlosci.. wyczulenie na zaachy to raczej nie zatrucie.. bo nie mialam czymrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po rozmowie z Toruniem
ogólnie wsyztsko ok .. w ciagu tyg maja dac znac czy mam przyjechac do Torunia na rozmowe z pracodawca.. i ewentualne podpisanie umowy
od tego czasu miałabym 2 tyg na organiczacje - cyzli mieszkanie i przeprowadzkarybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety ciaza jak i naturalne maciezynstwo wykluczone. Dziekuje to na tyle. Jak kurwa mozna nie zauwazyc 4 cm torbieli na jajniku jak mozna zlekcewazyc nadzerke pytam sie gdzie sa lekarze ktorzy procz przedrostka dr maja wiedze..
rybka, olka30 lubią tę wiadomość
-
Lilys... nie chcialm cie straszyc ale własnie torbiel brałam pod uwage ;/
Co zaproponowal narazie farmakologicznie zeby sie wchlonela ?? czy laparoskopia ??rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilys normalnie nie wierz w żadne tyłozgięcie, jak łaziłam do wcześniejszego gina to mi właśnie kitów nawciskał że mam tyłozgięcie i od tego okropne bóle @ i przy stosunkach, a jak poszłam do tego i miałam HSG to zapytałam o to tyłozgięcie a mój nowy gin zrobił oczy jak spodki i powiedział, że mi ktoś głupot nagadał. Przed zabiegiem mnie 3 ginów badało i żadnego tyłozgięcia nie mam. Tylko że niestety jeden na 10 nie jest patałachem a reszta to tylko kasę zbija, niedouczone konowały.. Nawet ci USG nie zrobią tylko kity wciskają.. DO poprzedniego chodziłam 12 lat i prócz cytologi w życiu mi żadnych badań nie zrobił choć nie raz mówiłam jakie mam problemy..
-
nick nieaktualnyPrzez cale zycie ginekologiczne mialam diagnoze tylozgiecia. Teraz payrze na wyniki . Macica w przodozgieciu. Ze niby k..a jak? Jakos tego nie kumam. Pytam lekarza a co z dzieckiem. A on mi mowi o samochodzie na parkingu.. rozumiecie? A minimalna nadzerke chce wypalac... hsg nie chce zrobic.. a torbiel mam nosic jeszcze 2 cykle bez leczenia. To normalne?
-
jak dla mnei powinen dac cos na wchloniecie kolezanka miala rtorbiel i kazali jej 6 miesiecy najpierw famakologiznie czyli duhastonem .i jeszcze jakies inne sa.. - torbiel sie whłaniała pozniej znowu rosla.. znowu wchlaniala..ale lekarz powiedzial ze poki nie rosnie wieksza to ezba probowac farmakologicznie..
-
Tak normalne jak to czego słuchałam u byłego gina u którego moja noga już nie stanie.. Na ostatniej wizycie powiedział mi, że jak chcę dziecko to żebym zmieniła faceta albo się puściła bokiem, bo mężczyźni nie mają takiego parcia na dziecko. Nadżerkę miałam wypalaną i kilku lekarzy mi powiedziało, że to dobrze, ale poza tym powiem ci tylko zmień gina, bo tylko stracisz czas jak ja.. Jak już płacić to komuś kto chociaż udaje, że ma chęć pomóc..