W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:pijemy kawke pijemy mi sie koszmarnie chce spac ;-( poprostu meksyk mialam w nocy spalam z synem a on ze ma ta ospe piszczal krecil sie poplakiwal i nawet niewiem czy jest u mnie sens mierzyc tempke
rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ale ja nawet z dwoch godzin niespalam od razu,co oko zamknelam to syn cos chcial nawet musialam wstawac bo a to pic a to mu zimno itp.ale oki zrobie olewaj tempke
-
rybka wrote:spac spalam pare moze godzin ale nie naraz..dobra olalam tempke a jaka jest u ciebie pogoda??? u mnie sloneczko sie przebija przez chmurki wiec bedzie cieplo..
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBola mnie pachwiny wstretny klujacy bol.. a jak juz zasnelam to moja papuzka falista miala koszmarka i musialam wstawac przytulac uspakajac wkladac do klatki.. zdazylam sie polozyc bol znalazlam dobra pozycje, papug znowu sie wystraszyl.. w koncu spal z nami na poduszce obok lozka..z moja reka zeby wiedzial ze jestem.. ale to spanko na czuwaniu (tak papuzki panowie moga gadac i zachowywac sie jak dziecko .. tak samo trzeba kompac karmic przytulac i uczyc..)
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lejdiczokled - Gratulacje
A u mnei chyba jednak @ sie nie opozni bo juzmnie brzusio boli ..hurraa
psychicnzie nastawiam sie na rozmowe zobaczymyrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny