W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:czyz bys upiekla to przepyszne ciasto ??
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Jesli chodzi o to z twojego przepisu to nie, szwagierka chciala zebym zrobila murzynka ktorego robil ostatnio Andrzej a treba sie jakos odwdzieczyc za pomoc z twojego przepisu bede robila w sobote
iza30, ilonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:gwiazdeczki moje brala ktoras z was CLO?
powiedzcie mi ile kosztuje monitoring ?
czy mozna na nfz?
CLO...Trzeba wiedzieć, że samo IUI to nie wszystkie koszty. Trzeba jeszcze pamiętać o monitoringu, lekach stymulujących i na pęknięcie pęcherzyka oraz badaniach. Samo podanie kosztuję 450zł a reszta ponad tysiąc. Na NFZ napewno tego nie zrobisz bo rzadko przychodnie pokrywają tak duże koszty. Monitoring możesz zrobić i prywatnie i na NFZ ale pamietaj że to zależy od lekarza. Ale jeśli nie chcesz czekać idź prywatnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam tu kiedys w Tychach u pani ginekolog prywatnie dosc ze dałam 150zł za wizyte to jeszcze nawet 5 minut tam nie byłam na dodatek mnie rakiem nastraszyła pow jej że mnie jajnik kłuje to ona bez usg stwierdziła ze moze to jakies podłoze rakowe poj....juz nigdy do niej nei pojde:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:gwiazdeczki moje brala ktoras z was CLO?
powiedzcie mi ile kosztuje monitoring ?
czy mozna na nfz?
Monitoring w zaleznosci ok 50 zł wizyta(w cyklu srednio od 2 do 5 wizyt)
niestety przeważnie nfz tego nie pokrywa
a z lekow jest tylko pregnyl-zastrzyk na pekniecie pecherzyka refundowany i zamiast 25 zł kosztuje 7Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 21:14
ilonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:CLO...Trzeba wiedzieć, że samo IUI to nie wszystkie koszty. Trzeba jeszcze pamiętać o monitoringu, lekach stymulujących i na pęknięcie pęcherzyka oraz badaniach. Samo podanie kosztuję 450zł a reszta ponad tysiąc. Na NFZ napewno tego nie zrobisz bo rzadko przychodnie pokrywają tak duże koszty. Monitoring możesz zrobić i prywatnie i na NFZ ale pamietaj że to zależy od lekarza. Ale jeśli nie chcesz czekać idź prywatnie