W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Ewelinka polecam Ci przejzec watek o tych tabletkach na forum, ja tez chcialam sobie kupic, ale po przeczytaniu watku mi sie odechciało...
Czesc dziewczynki!
Chociaz Ty jedna mi odpisalas na komentarzWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 17:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czesc kochana wlasnie poczytalam i niewiem czy je brac ale na stronie ma duzo pozytywnych opinni
Chociaz Ty jedna mi odpisalas na komentarz
powiem Ci ze ja dałam sobie spokoj z nimi po tym jak jedna laska pisała do nich i jakies bzdury jej odpisywali albo unikali odpowiedzi, krotko mowiac ich przeswietlila negatywnie(chyba o tym czytałas nie?) A opinie na stronie maga oni sami sobie wystawiac;) -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czesc kochana wlasnie poczytalam i niewiem czy je brac ale na stronie ma duzo pozytywnych opinni
Chociaz Ty jedna mi odpisalas na komentarz
Kochana ja sie tam na lekach nie znam zwłaszcza tych które wspomagają zajście w ciąże Ja jak mówiłam stawiam na naturalność, a czy się uda to tylko Bóg wie :*myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote::*
powiem Ci ze ja dałam sobie spokoj z nimi po tym jak jedna laska pisała do nich i jakies bzdury jej odpisywali albo unikali odpowiedzi, krotko mowiac ich przeswietlila negatywnie(chyba o tym czytałas nie?) A opinie na stronie maga oni sami sobie wystawiac;) -
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Kochana ja sie tam na lekach nie znam zwłaszcza tych które wspomagają zajście w ciąże Ja jak mówiłam stawiam na naturalność, a czy się uda to tylko Bóg wie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 17:15
Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Hej Kochana:) a u mnie leci jeszcze 1 dzien i zaczynam walke o piekne jajka:)a co u Ciebie?
U mnie narazie ok, tempka chyba robi mi psikusy bo zamiast w dół leci w góre, ale co tam, wali mnie to, jeśli będzie owulka to super jeśli nie to i tak bede serduszkować, bo kto wie może się uda
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:tak czytalam kochana no coz niech sobie leza czekam do soboty biore od gina tabsy na owulke i zobaczymy nie ma co kombinowac szyjka dzis otwarta ze czubek palca mi wchodzi hahaha no i sluz wczoraj i dzis rozciagliwy co ja glupia tu pisze
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:U mnie narazie ok, tempka chyba robi mi psikusy bo zamiast w dół leci w góre, ale co tam, wali mnie to, jeśli będzie owulka to super jeśli nie to i tak bede serduszkować, bo kto wie może się uda
Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:oki kochana nic sie nie stalo ja raczej przy brak owulki na naturalne zajscie w ciazeliczyc nie moge
Kochana nie myślałaś o tym żeby zrezygnować z wykresu, żeby bez pamięci poddać się temu co oboje lubicie, a skąd wiesz może przez takie działanie i podejście wkońcu zajdziesz w ciąże -
Miałam nie wchodzić na forum przez jakiś czas, ale po 17 odświeżeniu facebooka zauważyłam, że czegoś mi jednak brakuje i postanowiłam zajrzeć Nie mierzę temperaturki, odmówiłam sobotnią wizytę u gin, ale umówiłam się w 19 dniu cyklu, tak w razie gdybym znowu w drugiej fazie miała infekcję Wczoraj rozmawialiśmy z M. o badaniu nasienie, w sumie on sam zaproponował, ale zdecydowaliśmy, że nie będziemy się niepotrzebnie stresować na koniec roku ;)Ten miesiąc jest cudownym miesiącem pod względem atmosfery, więc niech tak zostanie. Raz się udało zajść w ciążę, więc kolejny raz też się uda. Zresztą chyba zajście w 3 cyklu prawdziwych starań to i tak był sukces, więc pocieszamy się tym, że po poronieniu dopiero dwa razy się staraliśmy i przy tym miałam infekcję, więc Fasoleczka nie chciała w takim miejscu zamieszkać Oby teraz było wszystko ok, a nawet jak nie będzie (w sensie, że znów mnie infekcja nawiedzi) to nie będę się stresować, bo wizyta zaklepana
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Kochana nie myślałaś o tym żeby zrezygnować z wykresu, żeby bez pamięci poddać się temu co oboje lubicie, a skąd wiesz może przez takie działanie i podejście wkońcu zajdziesz w ciąże
-
myszkaazi wrote:Miałam nie wchodzić na forum przez jakiś czas, ale po 17 odświeżeniu facebooka zauważyłam, że czegoś mi jednak brakuje i postanowiłam zajrzeć Nie mierzę temperaturki, odmówiłam sobotnią wizytę u gin, ale umówiłam się w 19 dniu cyklu, tak w razie gdybym znowu w drugiej fazie miała infekcję Wczoraj rozmawialiśmy z M. o badaniu nasienie, w sumie on sam zaproponował, ale zdecydowaliśmy, że nie będziemy się niepotrzebnie stresować na koniec roku ;)Ten miesiąc jest cudownym miesiącem pod względem atmosfery, więc niech tak zostanie. Raz się udało zajść w ciążę, więc kolejny raz też się uda. Zresztą chyba zajście w 3 cyklu prawdziwych starań to i tak był sukces, więc pocieszamy się tym, że po poronieniu dopiero dwa razy się staraliśmy i przy tym miałam infekcję, więc Fasoleczka nie chciała w takim miejscu zamieszkać Oby teraz było wszystko ok, a nawet jak nie będzie (w sensie, że znów mnie infekcja nawiedzi) to nie będę się stresować, bo wizyta zaklepana
myszkaazi, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Miałam nie wchodzić na forum przez jakiś czas, ale po 17 odświeżeniu facebooka zauważyłam, że czegoś mi jednak brakuje i postanowiłam zajrzeć Nie mierzę temperaturki, odmówiłam sobotnią wizytę u gin, ale umówiłam się w 19 dniu cyklu, tak w razie gdybym znowu w drugiej fazie miała infekcję Wczoraj rozmawialiśmy z M. o badaniu nasienie, w sumie on sam zaproponował, ale zdecydowaliśmy, że nie będziemy się niepotrzebnie stresować na koniec roku ;)Ten miesiąc jest cudownym miesiącem pod względem atmosfery, więc niech tak zostanie. Raz się udało zajść w ciążę, więc kolejny raz też się uda. Zresztą chyba zajście w 3 cyklu prawdziwych starań to i tak był sukces, więc pocieszamy się tym, że po poronieniu dopiero dwa razy się staraliśmy i przy tym miałam infekcję, więc Fasoleczka nie chciała w takim miejscu zamieszkać Oby teraz było wszystko ok, a nawet jak nie będzie (w sensie, że znów mnie infekcja nawiedzi) to nie będę się stresować, bo wizyta zaklepana
Trzymam kciuki a infekcjie niech ida sio daleko i nie wracajamyszkaazi lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Kochana ja sie tam na lekach nie znam zwłaszcza tych które wspomagają zajście w ciąże Ja jak mówiłam stawiam na naturalność, a czy się uda to tylko Bóg wie :*
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:kochana prowadzac wykres wiem co sie dzieje z moim cialem jestem pod opieka dobrego ginekologa i mam pecherzyki torbielowe wiec te pecherzyki nie pekaja tylko robi sie torbiel w sobote ide na wizyte bede wiedziala czy ta owulka jednak byla a jak nie to wezme tabletki bo tak to moge sie starac i starac moze byc tak ze owulka moze wystapic ale teraz jestem w 26 dc i jeszcze jej nie bylo
Trzymam za ciebie kciukimyszkaazi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejo ja włąsnie wróciłam od endokrynologa zrobiła mi usg i jes wszystko w porzadku;) 22 stycznia mam wizyte i mi dała badania ze tydzien przed wizyta u niej mam je zrobić a do gina ide w poniedziałek mam nadzieje ze moje słoneczko już bedzie widać Kada to fajnie pewnie jestees spokojna:D Mam nadzieje ze u mnie juz bedzie widac bedzie gdzies w poniedziałek około 5 tygodnia:D eh lepiej mi troche lekarz to potrafi uspokoic:d
a i w ogole była akcja bo u nas do endokrynologa na NFZ ciezko sie dostac spytałam sie jej czy mnie przyjmie pow że tak a nejlepsze że tam ludzi było zapisanych do 20.30:D a ja weszłam jako 3 bez kolejki hahaha fajnie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny