W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulia87 wrote:Jednak ufam swojemu lekarzowi!!! Zrobię jeszcze raz badania bo muszę zrobić też przeciwciała antyfosforolipidowe więc dołożę TSH...Tylko nie mam kiedy iść może jutro pójdę ale portfel pociśnie mnie eh Ci Lekarze na NFZ nie chcą wypisywać na badania... I mówią mi ee tam Pani drugi raz poroniła a od 3 w górę daje się skierowania... Jak chcieliśmy mieć badania genetyczne to poszłam do państwowego gina a ona do mnie że nie wypisze mi bo nie ma podstaw jak poronię 3 raz to mi wypiszę tak się wkurwiłam że powiedziałam jej że będzie miała na sumieniu niewinne dziecko które poronię i zgonię na nią całą winę!!! Popatrzyła się na mnie i zapytała czy ja próbuję zaszantażować a ja bez skrupułów że TAK!! I wypisała bo badania genetyczne 3000zł kosztują... Ah Ci lekarze z NFZ..
Paulinka a robilas sobie toxoplazmoze? -
a apropo mojego dnia to tez ciagle latam..bylam dzis u dentysty i uff nie bylo zle, ale czeka mnie kilka wizyt:)co prawda drobnostki, ale trzeba zrobic, bo w ciazy(heh)to istotne by miec zdrowe zabki:)i przed ciaza naturalnie tez:)
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:a apropo mojego dnia to tez ciagle latam..bylam dzis u dentysty i uff nie bylo zle, ale czeka mnie kilka wizyt:)co prawda drobnostki, ale trzeba zrobic, bo w ciazy(heh)to istotne by miec zdrowe zabki:)i przed ciaza naturalnie tez:)
dokladnie ja tez przed ciaza robiłam z zębami:D -
kada24 wrote:wrocilam od lekarza maluteńka kropeczka jest przepisal luteine 2 razy po 2 tabletki L4 dał karty jeszcze nie założył nastepny termin 18.12 bety nie kazał robic bo stwierdził ze jak 4 testy pozytywne to nie ma co sie kuć jedynie pozniej da serie badań zakaz mam odpoczywac nie dzwigac..[/QUOTE
Gratuluje Kada
Oszczedzaj sie :-*]