W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko, podbrzusze boli od owulacji czyli drugi tydzień, cycki zaraz mi odpadną, jeszcze tydzień męczarni, potem tydzień męczarni z @ a potem operacja, jakoś pozytywów brak Zwłaszcza że będę musiała ludziom powiedzieć i w domu i w pracy i nie wiem co im powiedzieć skoro przed wszystkimi ukrywam swoje problemy..
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlu znam Twoj problem.. jestem z Toba. Kochanie bedzie dobrze. Idziesz na ala liposukcje endo?
Ja pewnie bede miala wycieta polowke jedynego jajnika. A ze mieszkam z tesciowa wiedza ze mam male powiklanie pookresowe..
Wiem ze to co napisze nic nie zmieni ale zabieg ma swoje plusy. Sprawdza co tam chowasz w srodku. A dodatkowo przestaniesz cierpiec i podczas cyklu i podczas zyciowych przyjemnosci.
Przytulam Cie mocno.olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem wiem, ale przeraża mnie cewnikowanie A gadałam z dziewczyną od nas, miała w tym samym szpitalu, u tego samego gina i pisała że najgorsze jest cewnikowanie, ble.. Trochę się boję o jajeczka, że mi wytną za dużo i jeszcze większe problemy będą To jest częsta komplikacja Ale najgorsze i tak jest to że coś muszę ludziom powiedzieć, a po prostu nie chcę I drugi raz szpital w ciągu pół roku też mnie zniechęca, te kuszące niewygodne łóżka i baby oglądające całymi dniami tv jakby nie można choćby gazety poczytać..
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez to rozumiem. Siedzialam na szpitalnych hawajach 9 miesiecy.
Mysle ze w Twoim wypadku beda ostrozni co do jajek cewnikowanie coz zadna przyjemnosc - zawsze robilam sie nieco wulgarna : p
pamietaj Kochanie ze im wczesniej zatrzymasz ten proces zabiegiem tym wczesniej bedziesz mohla rozpoczac kolejna przygode
A ludzie. Skarbie idziesz na usuniecie zrostow i @#/ im do tego.rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny