W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Helloł
ja wczoraj sie pogodzilam z mezusiem bo troche sie popsztkalismy ale juz jest ok
Jutro probuje zrobic dla niego tort
Dzis dzownili do mnei czy nie przeprowadzilabym szkolenia Z obsługi komputera dla dzieci w wieku szkolnym wiec sie zgodzilamAnastazjaaa, zoosiaa, olka30, lilys, rybka lubią tę wiadomość
-
powolutku jakos do przodu : choc teraz niestety musimy czekac na wizyte w łodzi a pozneij na genetyke i chyba to nas doprowadza do nerwicy jak sie cos dzialo.. to jakos tak czulismy ze cos robimy a eraz znowu czekanie
wczoraj ogadalismy na TLC jak wyglada in vitro.. jak pokazuje plemniki na ekranie ktore probuja se dstac do komorki i moj z tekstm no przynajemnj bede mwiedzial jak to bedzie wygladalo
troche sie boje ze na biopsji calkeim pozbawia nas szans.. no i boje sie genetyki ale co zrobic musimy czekac
teraz mnie tylko denrwuej bo mam jakos dziwnie wrazliwe zeby po tych leczeniah ;/ strasznie mi reaguja na zimno i cieplo ;/rybka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:zoosia u mnie stara bieda i dobrze że nowej nie ma właśnie kończą mi się płodne i zaczyna czekanie na dwie kresecczki
JusWik witaj kochana, tulę mocno, wiem przez co przeszłaś i na pewno się udaJusWik, rybka lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:Hej JusWik no pewnie że możesz się przyłączyć Fajnie że dołączyłaś... zawsze jest zielone światełko, miałam taką samą sytuacje...
Więc zaczynam wszystko od początku.olka30, Tynka1990, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jus Wik - przytulam i trzymakiuki zebyscie szybko mogli sie cieszyc II
Tynka1990, JusWik, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny