W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
J ajutro prowadze zajecia od 13-17 ... a w niedziele jedziemy na targi dom i ogrod a pozneijodwiedzic 2 mieisecznego bratanka
Tynka1990, JusWik, SunSun lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:J ajutro prowadze zajecia od 13-17 ... a w niedziele jedziemy na targi dom i ogrod a pozneijodwiedzic 2 mieisecznego bratanka
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hahahahah
a ja kocham kawkę ale taką rozpuszczalską z mleczkiem mmmmniam
Tynka w sumie taka pogoda że w szkole lżej się siedzi heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 10:40
Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:hehehehe to poproszę o przepis
Tynka1990, JusWik lubią tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:to poprowadź zajęcia ze mną i zamiast siedzieć od 9 do 17 to się skróci troszkę
-
JusWik wrote:hahahahah
a ja kocham kawkę ale taką rozpuszczalską z mleczkiem mmmmniam
Tynka w sumie taka pogoda że w szkole lżej się siedzi hehehe
kawa fuuuuj
u mnie dzisiaj słoneczko pięknie świeci i jak jutro też tak będzie to ciężko będzie wytrzymać. Bo kończę o 17 zajęcia plus 2 godzinki w pociągu i cały dzień zmarnowayJusWik lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:J ajutro prowadze zajecia od 13-17 ... a w niedziele jedziemy na targi dom i ogrod a pozneijodwiedzic 2 mieisecznego bratanka
Ja się zastanawiam nad zrobieniem jakiegoś kursu dot. projektowania ogrodu. -
Ania_84 wrote:Powiem tak.. zebym to ja jeszcze pamietala co tam dodalam z przepisu zrobilam tylko pbiszkopt .. kremy to inwecja tworcza czyli pomieszane kilka przepisow
taka służbistka, że hohoJusWik lubi tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:kawa fuuuuj
u mnie dzisiaj słoneczko pięknie świeci i jak jutro też tak będzie to ciężko będzie wytrzymać. Bo kończę o 17 zajęcia plus 2 godzinki w pociągu i cały dzień zmarnoway
Jadę później do moich kobietek z pracy w odwiedzinki.Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Powiem tak.. zebym to ja jeszcze pamietala co tam dodalam z przepisu zrobilam tylko pbiszkopt .. kremy to inwecja tworcza czyli pomieszane kilka przepisow
SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już wcześniej pytałam ale nikt nie odpowiedział:
Dziewczyny co słychać u Izy30 bo założyła wątek i wcześniej jak na nim przesiadywałam to ona bardzo często zaglądała a teraz wcale.
Mam nadzieję że u niej wszystko jest w porządku.