W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:A ja zaraz lece sie szykowac.. mezus wroci kolo 22 wiec mm czas na cepilacjone, manicure.. bede czekala na niego pachnaca z zapalonymi swiecami
ja leże za przeproszeniem jak szmaciarz
jestem usprawiedliwiona-@ pierwszy dzieńAnia_84 lubi tę wiadomość
-
my ostatnio zajadamy sie awokado do salatek pasty.. mmm
podobn tez bardzo zdroweAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:fiu fiu
ja leże za przeproszeniem jak szmaciarz
jestem usprawiedliwiona-@ pierwszy dzień
ja zawsze w trakcie @ wygladam jak blokers dres.. i nie tykacSunSun lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:taki z puszki tez czy tylko świeży?
kocham ananasy wiec zacznę wcinac po owulce
dzięki za przepis na bank wypróbuje
niestety tego już nie wiem Pisze tylko tyle "jeść ananasy, które są bogate w bromelaninę, substancję jak udowodniono: pomagającą w zagnieżdżaniu się jajeczka"Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
matko ja w casie @ to nawet sie nie pomaluje bo mi sie nie chce wczesniej wstawac hehehe
Moj M odrazu wie kiedy mi sie konczy @ bo jak to mowi zaczynam wygladac jak kobieta <hahaha>SunSun lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:tak tak.Przychodzę,zmywam makijaż,zawijam się w koc i gryze
SunSun lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:matko ja w casie @ to nawet sie nie pomaluje bo mi sie nie chce wczesniej wstawac hehehe
Moj M odrazu wie kiedy mi sie konczy @ bo jak to mowi zaczynam wygladac jak kobieta <hahaha>
No ja taki robię make up na odpier@#$$% ale robie bo w czasie @ cere mam jak ziemniak..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Zmalpowalam od ciebie podpis, mam nadzieje ze się nie gniewasz, odliczanie do owulacji czy testowania mnie stresuje a taki neutralny podpis mi pasuje
Anastazjaaa, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Zmalpowalam od ciebie podpis, mam nadzieje ze się nie gniewasz, odliczanie do owulacji czy testowania mnie stresuje a taki neutralny podpis mi pasuje
Ania_84, Anastazjaaa, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
Jej kiedy ja bede miala urlop to nie wiem..
Minus wałasnej dzialalnosciAnastazjaaa, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
zostaje przy moich kg
A jak juz bedziemy wiedziec czy podchodzimy do biopsji to bedzie odliczanie do szukania plywakowSunSun, Anastazjaaa, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
Cholera maz odwolal spotkanie z kumplem .... no i jak ja zrobie romantico nastroj jak on bedzie w chalupie... musze mu cos wymyslec.. moze zeby pojechal po lody i wino
SunSun, Tynka1990 lubią tę wiadomość