W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:A ja zaraz lece sie szykowac..
mezus wroci kolo 22
wiec mm czas na cepilacjone, manicure.. bede czekala na niego pachnaca z zapalonymi swiecami
ja leże za przeproszeniem jak szmaciarz
jestem usprawiedliwiona-@ pierwszy dzieńAnia_84 lubi tę wiadomość
-
my ostatnio zajadamy sie awokado
do salatek pasty..
mmm
podobn tez bardzo zdroweAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:fiu fiu
ja leże za przeproszeniem jak szmaciarz
jestem usprawiedliwiona-@ pierwszy dzień
ja zawsze w trakcie @ wygladam jak blokersdres.. i nie tykac
SunSun lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:taki z puszki tez czy tylko świeży?
kocham ananasy wiec zacznę wcinac po owulce
dzięki za przepis na bank wypróbuje
niestety tego już nie wiemPisze tylko tyle "jeść ananasy, które są bogate w bromelaninę, substancję jak udowodniono: pomagającą w zagnieżdżaniu się jajeczka"
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
matko ja w casie @ to nawet sie nie pomaluje bo mi sie nie chce wczesniej wstawac
hehehe
Moj M odrazu wie kiedy mi sie konczy @bo jak to mowi zaczynam wygladac jak kobieta <hahaha>
SunSun lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:tak tak.Przychodzę,zmywam makijaż,zawijam się w koc i gryze
SunSun lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:matko ja w casie @ to nawet sie nie pomaluje bo mi sie nie chce wczesniej wstawac
hehehe
Moj M odrazu wie kiedy mi sie konczy @bo jak to mowi zaczynam wygladac jak kobieta <hahaha>
No ja taki robię make up na odpier@#$$%ale robie bo w czasie @ cere mam jak ziemniak..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Zmalpowalam od ciebie podpis, mam nadzieje ze się nie gniewasz, odliczanie do owulacji czy testowania mnie stresuje a taki neutralny podpis mi pasuje
Anastazjaaa, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Zmalpowalam od ciebie podpis, mam nadzieje ze się nie gniewasz, odliczanie do owulacji czy testowania mnie stresuje a taki neutralny podpis mi pasuje
Ania_84, Anastazjaaa, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
Jej kiedy ja bede miala urlop to nie wiem..
Minus wałasnej dzialalnosciAnastazjaaa, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
zostaje przy moich kg
A jak juz bedziemy wiedziec czy podchodzimy do biopsji to bedzie odliczanie do szukania plywakowSunSun, Anastazjaaa, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
Cholera maz odwolal spotkanie z kumplem .... no i jak ja zrobie romantico nastroj jak on bedzie w chalupie... musze mu cos wymyslec.. moze zeby pojechal po lody i wino
SunSun, Tynka1990 lubią tę wiadomość