W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa pamiętam jak miałam jakieś 18lat gin mnie straszyła że zrobi mi usg dopochwowe . Ja sobie wyobrażałam że to jakieś badanie pod znieczuleniem itp ;d hahahahahahahaha taka była inteligentna że jajniki sprawdzała zwykłym usg. Gdy zmieniłam lekarkę to była w szoku że poprzednia nie zrobiła mi ani cytologii ani dopochwowego. Pinda głupia.. chyba miała prolem z alkoholem bo pare razy widziałam JackaDanielsa pod biurkiem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 11:45
Tynka1990, JusWik, rybka lubią tę wiadomość
-
JusWik wrote:Ja też wiele razy zmieniałam lekarzy, ciężko trafić na konkretnego. Niestety koszty tych wszystkich badań i wizyt też są przerażające. Ale co mamy zrobić...
JusWik, rybka lubią tę wiadomość
-
CLOnówka wrote:Ja pamiętam jak miałam jakieś 18lat gin mnie straszyła że zrobi mi usg dopochwowe . Ja sobie wyobrażałam że to jakieś badanie pod znieczuleniem itp ;d hahahahahahahaha taka była inteligentna że jajniki sprawdzała zwykłym usg. Gdy zmieniłam lekarkę to była w szoku że poprzednia nie zrobiła mi ani cytologii ani dopochwowego. Pinda głupia.. chyba miała prolem z alkoholem bo pare razy widziałam JackaDanielsa pod biurkiem .
JusWik, rybka lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:co najlepsze poszłam do łazienki bo mnie goniło siku hehe.. i pacze a tam mała plamka brązowo-czerwona.. i wielkie zdziwienie hehehe... takiego zdziwienia na jej widok to długo nie miałam hehee..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPogoda taka sobie to fakt.Wredna @
daje popalic tak ze zanim doszlam do pracy (1 km ) .. chlupalam..
ale i tak jestem zadowolona.
TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE KCIUKI.
Olka glowa do góry . Zaraz wszystko sie ulozy.
Tynka nie kazdy lekarz zna sie na swojej pracy.. (akademickie zycie studentow wszystko tlumaczy :p )
CLOnowka.. tez przechodzilam podobne zmiany . Z 95 kg spadlam na 57 a potem w gore..niestety..
JusWik -czekam na Twoje 2 kreski.beda mnie cieszyc tak samo jak przyszle moje.
buziaki dla WasTynka1990, JusWik, rybka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki
Ja dzis robie pierwszy tort od 5 lat dla mezusia
zrobil nmi niespodzianke i wzial sobei wolne wiec mam go calego dla siebie ..nooo na wspole z kocica i psem
zoosiaa, Mika85, Tynka1990, JusWik, rybka lubią tę wiadomość
-
MIka - ja do Michała mam sentyment..bo tak ma na imie mój Maż
U nas w sumie kiedys zastanwialismy si e ale tylko nad chlopcem
Moj maz zaproponował Leon a ja AntośTynka1990, JusWik, Mika85, rybka lubią tę wiadomość
-
dobra laseczki ja zmykam bo cudownie się pisze ale bałagan dookoła mi przypomina że koniec tego dobrego
Trzymajcie się cieplutko, jutro zaglądam i znów Was pomęczę
CLonówka czekam na wynik jutro :*zoosiaa, JusWik, rybka lubią tę wiadomość
-
Ndrobie Was pozniej bo teraz jedziemy na manicure dla kociczki hehe
A pozniej biore sie za torta i salatkeTynka1990, zoosiaa, rybka lubią tę wiadomość