W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka trzymaj się :*
Nie wiem czy znacie dziewczynę o nicku karolaa. Po 3 latach jej się udało, przy pomocy in vitro ale jednak.
Cierpliwość popłaca:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 09:01
Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
hejka ja tylko na chwilke tynka zzapraszam do mnie na herbatke a reszte na kawke mam wam do zaproponowania cudowna ksiazke a teraz jest film NIEBO ISTNIEJE NAPRAWDE!!!!!!!!!!! sliczna ksiazka a filmu jeszcze nieogladalam bo dopiero jest w kinach buziaczki za was :-* i prosze niesmutajcie zycie jest pomimo wszystko piekne!!!!
Tynka1990, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie troche ubylo..bo poczyułam si ejkabysmy byli jacys gorsi skoro niemamy plemnizkow .. kurwa..przeciez nalezy mi sie jako kobiecie usg a nie jak starjacej sie
-
Hej laski.
Pisze poniewaz jakos dziko sie ostatnio czuje. Moj okres sponia sie 4 dni mimo iz mialam regularne miesiaczki. Nie mam totalnie sily. A ranne napady glodu mnie wykanczaja. Staramy sie z moim ukochanym 4 miesiace o dziecko. Stosowalam pewien myk z antykoncepcja (2dni leki 3 dni nie i tak na zmiane) a jednak dwa testy wyszly negatywnie nastepnie dwa nie wyszly wcale. Temperatura ciagle mi sie utrzymuje 36,7- 36,9 mialyscie podobnie?
Ania_84 lubi tę wiadomość