W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:A probowalas na ustawienia/cykle/dodaj wcześniejszy cykl- wprowadź poprawne dane i zobacz co ci pokaże
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ja dzisiaj tylko na chwilkę bo niedługo do pracy lecę.
Coś dzisiaj humorek mi nie dopisuje bo znów intuicja mi podpowiada, że się nie udało. Do tej pory się nie myliła...
Życzę Wam miłego dnia buzioleolka30 lubi tę wiadomość
-
Jus niestety mi tez I cykl tak zaznaczylo dopeiro jak zaznaczylam nastepna to normlanie zaczelo dzialas
-
Nasz dzisiejszy oobiadek
http://kobieta.interia.pl/kuchnia/zupy/news-zupa-groszkowo-mietowa,nId,1409453#utm_source=sg&utm_medium=referral&utm_campaign=recipes -
Dziewczynki piliissss nie smutajcie sie .. wszytskosie ułozy zobaczycie .. a jelsi juz macie sie smutac ..to obiecjacie z ebedzie to jeden dzien a jutro wstaniecie z nowymi suilami
-
Ja to pierd...le od następnego tygodnia zaczynam aerobik, jazdę na rowerze, wracam do stadniny i moich ukochanych koników, planuję weekendowe łażenie po górach i h.. Acha a wieczór nażrę się fast foodów! I w ogóle pieprzę branie tych wszystkich piguł.. A jeszcze zleję własnej roboty winko i się upiję.
Malenq, lilys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlka30....jak ja Ciebie rozumiem.....
Dzień dobry kobitki:)
Mam nadzieję, że lepszy niż u mnie...po dość miłym weekendzie, znowu humor prysł..i już nie wiem gdzie go szukać...
Olka30 koników zazdroszczę, ćwieczenia areobowe ok. ale już tych fast foodów nie jedz - plissssWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:12
-
A kichać to, pół roku odmawiania sobie wszystkiego i tylko się endometrioza rozrosła.. Już w tamtym tyg. sobie pofolgowałam z fast foodami i będę dalej.. Czuję jak mi tyłek rośnie.. Jest coś bez sensownego w tym cholernym świecie, jak popatrzeć co kogo spotyka.. Jeden się rodzi, dostaje wszystko na tacy, niczym się nie przejmuje, do niczego nie przykłada i żyje jak pan, nie dba o siebie i żadnych problemów ze zdrowiem nie ma. W drugim narożniku jesteśmy my..
-
nick nieaktualnya jeszcze inny czuje pociąg seksualny do swojego samochodu (właśnie oglądam na polsat cafe - o dziwnych uzależnieniach).....
ale nie jedz......u mnie torbiel krwotoczna zadomowiła się chyba na "dobre"....23 kwietnia mam kolejną wizytę.... też mam dość...
a jeszcze się dowiedziałam, że moja ukochana sis poroniła...
masz rację wszystko jest do d.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:42
-
Co za pie... życie
Ja byłam w sobotę u mojej ukochanej znajomej alkoholiczki, która zaszła w ciążę od tak (ze swoim mężem alkoholikiem, który nie powinien mieć już żywych plemników) i teraz pije only jedno piwko dziennie bo ponoć pani dr jej pozwoliła i stwierdziłam, że jej szczerze nienawidzę.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq bardzo mi pryzkor z powodu siostry
dziewczyny..niestety niektre puste i glupie baby zachodza bez problemu ;/ moja koleznaka ez na poczatku ciazy .mowila nie pije nie pale bo zaszkodze i co od 4 miesiaca paliła jak smok ;/ -
nick nieaktualnyMnie też jest przykro:( bo nie zdążyłam się nacieszyć, że jest w ciąży (trzymała to w tajemnicy, chciała powiedzieć dopiero jak 3miesiąc minie) - a tu ...
też znam takie kobietki - piją, palą i wszystko w d..... mają i gromadką dzieci otoczone są....ech....