W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWszedzie ciaze dzieci ciezarne.. chce na bezludna wyspe... na fb dzieci.. na ulicy widze albo wozki albo ciezaroweczki.. stoje przy kasie w C.H. a tam ksiazka pt. Ciaza.. jak o siebie dbac..
dochodze do wniosku ze zamiast nieplodnosci bede leczyc depresje..
do tego Swieta. . Nienawidze swiat.. br... wieczne pytania a kiedy wy.. a brrr ...
A my nie mozemy... moze zaczne tak jak w tym kawale pytac kiedy wy ale na pogrzebach..
przepraszam.. ale wiekszego dola miec nie mozna..olka30 lubi tę wiadomość
-
Oj Iilys jak ja to znam.. Teraz się przygotowuję jak powiedzieć rodzince, że nie pójdziemy na wesele ostatniej wolnej kuzynki z rodu M.. Już się wkurzam, bo wiem że nie popuszczą A kobiety w ciąży albo małe dzieci są po prostu wszędzie, bo jesteśmy w wieku rozrodczym i nasze koleżanki i rodzina też, nie przeskoczysz tego
-
nick nieaktualnyTak. Wiem. Ale zeby zycie dawalo mi co i rusz taki wpier@#$/. O co chodzi? Co robie nie tak?
Olka wazne zebys Ty byla szczesliwa i Twoj M. Wesele w dzisiejszych czasach to nie obowiazek. Twoj zabieg napewno pomoze, piernikuj opinie dalszej rodzinki MASZ BYC ZDROWA Masz sie nie meczyc co 3 Tygodnie Skarbie .Powiem krotko - Gdybym schala ojca mialabym meza pijaka a pol szkieletu zgruchotanego.. gdybym sluchala matki bylabym sama.. -
Dzien dobry kochane ja dopeiro teraz na ovu u mnei pieknie za oknem
humorek sie poprawil choc to akrat zasluga mojego małzykaolka30, lilys lubią tę wiadomość
-
Ojj zrobił mi mega duza niespodzianke bo napisalam mu ze chce mi sie loda
A ten wparowal z siatka lodów i mowi tak " przynioslem lody zimne i cieplego " no i mnie rozwaliłlilys, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
a ja wlansie wycałowalam mojego siostrzenca wyleza mi sie na cyckach nie ma to jak dobra amortyzacja u ciotki
zoosiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane życzę Wam pięknych ,radosnych , mokrych, rodzinnych Świąt.Nich króliczek zajączek, kurczaczki przyniosą Wam to czego sobie zapragniecie
Niech Nasze Małżeństwa/ Partnerstwa idą w tym najlepszym kierunku Zgody i miłości, cierpliwości i woli walki w tym Naszym wspólnym celu
Dziękuję że Jesteście w tych dobrych i złych dniachlilys, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja życzę Wesołych
Mam mały problem, napiszcie mi co byście zrobiły na moim miejscu.
Za rok i trochę mamy ślub i zastanawiam się czy nie odpuścić starań żeby nie zafasolkować i np w 9 miechu iść do ołtarza. Przekładać ślubu nie chcę bo już 2 razy przekładaliśmy i mimo że pragne bejbika to z brzuszkiem nie chciałabym ślubować
Jak myślicie: przerwać staranka czy dalej próbować