W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
kada24 wrote:to sie pochwale moim jajeczkeim http://naforum.zapodaj.net/thumbs/087d527d464f.jpg 25t od wtorku
-
olka30 wrote:Tynka sama musisz zdecydować.. Młoda jesteś więc masz jeszcze wybór, ale wybór należy do was, a nie do nas.. też przed ślubem przystopowałam, a teraz żałuję, ale jestem prawie dychę starsza, więc nie ma porównania..
olka30 lubi tę wiadomość
-
Tynka.. jelsi nie chcesz isc z brzuszkiem do slubo to po porstu moze zawiescie na 10 miesiecy przed do 6 miesiecy przed czyli w sumie 4 miesiace nawet jak zajedziesz 6 miesiecy przed to bedziesz w 6 miesiacu
ale mysle ze warto to przedykutowac z przyszlym M -
Dzień dobry kochane!!! Jak tam po świętach???
A ja mam od rana wspaniały humor bo @ przyszła. Nigdy się tak z niej nie cieszyłam )) ale teraz do wręcz doczekać się nie mogłam. Możemy zacząć staranka pełną parą wreszcie ))) -
Dzien dobry witam sie z kawka..i wczorajszy ból głowy teraz orzeszedł na brzuszek.. i to taki nie przyjemny..az mi gorąco co jakis czas ;/
JusWik, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania bidulko kochana. Ja też z kawką.
Nie mogłąm wam życzonek świątecznych złożyć bo komp nam się popsuł i wczoraj odebraliśmy dopiero. Ale co się odwlecze to nie uciecze! Kochane życzę wam wszystkim owocnego roku w brzuszki piękne jak te świąteczne pisanki i zdrowych pięknych i mądrych dzieciątek.
Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
Jus Tobie tez zycze wsyztskiego naj naj zebys wkrotce tez ujrala II
mój brzuszek po tych pisankach to wyglada jak 6 miesiac hehe 2 kg mi przybylo.. mamnadzieje ze syzbko to zostanie przetrawioneJusWik, rybka lubią tę wiadomość