W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Jus Tobie tez zycze wsyztskiego naj naj zebys wkrotce tez ujrala II
mój brzuszek po tych pisankach to wyglada jak 6 miesiac hehe 2 kg mi przybylo.. mamnadzieje ze syzbko to zostanie przetrawione
hehehehe napewno zaraz zrzucisz, co ja bym dała żeby przytyć
jestem bardzo szczupła bo przy wzroście 172 cm ważę 55 kg.
Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
JusWik wrote:hehehehe napewno zaraz zrzucisz, co ja bym dała żeby przytyć
jestem bardzo szczupła bo przy wzroście 172 cm ważę 55 kg.
Moge ci przesłac toche moich KgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 10:43
rybka, JusWik lubią tę wiadomość
-
witam sie i ja przepraszam za brak zyczen ale to z powodu braku czasu ale wszystkiego naj!!!!!! !!!!! witam nowa kolezanke super ze dolaczylas!!!! juswik ciesze sie ze dostalas wredna i staranka beda pelna para szly,aniu zycze zeby glowka i brzuszek juz niebolaly
olka30, JusWik lubią tę wiadomość
-
my dream wrote:no to teraz moja kolej. Mam ma imię Magdalena. Mężatka od prawie dwóch lat. Staramy się już 13 miesięcy. Mimo, że mam regularne miesiączki mam podejrzenie pcos. Jutro hsg.
lilys lubi tę wiadomość
-
my dream wrote:no to teraz moja kolej. Mam ma imię Magdalena. Mężatka od prawie dwóch lat. Staramy się już 13 miesięcy. Mimo, że mam regularne miesiączki mam podejrzenie pcos. Jutro hsg.
rybka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.. Ja dziś zamiast do pracy jeżdżę po lekarzach i załatwiam szczepionki przed laparoskopią.. Dowiedziałam się w przychodni, że jestem stara i mój rocznik był ostatnim którego nie objęły te szczepionki obowiązkowo, więc znów zabuliłam.. Już się przyzwyczaiłam Z tego wszystkiego mnie łeb zaczął boleć Pogoda rana była super, a teraz to tak jakby zbierało się na burzę..
Święta święta i po świętach.. Moja 42 letnia szwagierka ogłosiła wczoraj szczęśliwą nowinę.. Myślałam, że jak kuzynka urodziła przed świętami to chociaż w te święta obejdzie się bez ciąż, ale nie.. Jedynie ja nie umiem sobie zrobić dzieckarybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Tynka.. jelsi nie chcesz isc z brzuszkiem do slubo to po porstu moze zawiescie na 10 miesiecy przed do 6 miesiecy przed czyli w sumie 4 miesiace nawet jak zajedziesz 6 miesiecy przed to bedziesz w 6 miesiacu
ale mysle ze warto to przedykutowac z przyszlym M
Pogadam z ginka jeszcze
Dzięki za odp
rybka lubi tę wiadomość
-
A ja własnie pisze maila do Novum w sprawie badan klinicznych wtedy koszty leczenia, badan, konsultacji i ICSI mielibysmy za darmo
olka30 lubi tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:Z nim już dyskutowałam i on chce dziecka i nie chce przerywać.
Pogadam z ginka jeszcze
Dzięki za odp -
Dzien dobry dziewczynki
Ja dzis wzielam sobie wolna bo moj łotr tez ma
jedziemy pozniej do agrocentrum kupie sadzonki selera, pora itp itd duo mi nie potrzeba a sa po 40 gr
No i jedziemy obczaic pergole z drewna..bo maz zobowiazal sie ze mi zrobi takie jedna z ławeczka a druga ze skrzynkami po bokach
Łajza obudzila mnie o 1 w nocy i zaczal sie przymiziwac.. no i mnie wybudzilzoosiaa lubi tę wiadomość
-
No a druga info to... zglaszamy sie do badan klinicznych w Wawie do Novum od sierpnia rusz nastepna tura.. badania, ICSI bedzie za free
wiec zaoszczedzilibysmy prawie 20 tys 5 tys tylkoby nam poszlo na biopsje jader, pobrnie plemnikow jesli sa i mrozenieolka30, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:No a druga info to... zglaszamy sie do badan klinicznych w Wawie do Novum od sierpnia rusz nastepna tura.. badania, ICSI bedzie za free
wiec zaoszczedzilibysmy prawie 20 tys 5 tys tylkoby nam poszlo na biopsje jader, pobrnie plemnikow jesli sa i mrozenieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ogromnie sie ciesze z twojej aniu wiadomosci dobra ja zmykam poniewaz mam troszke zajec zycze wszystkim co zajrzaly juz i co jeszcze zajrza milego dnia mi chodzi po glowie uparcie piesn piekna piesn PANIE PROSZE SPRAW ABY ZYCIE MI NIE BYLO OBOJETNE jeszcze bede zagladac ale juz niedlugo bo od maja praca wiec i wiecej obowiazkow(ba tak jabym miala juz malo ) papatki :-*
Ania_84 lubi tę wiadomość