W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No powiedzmy, że skutecznie utrudnia tyle, że to się leczy i dobrze dobrane lekarstwa bardzo szybko powinny wszystko unormować, a wtedy już nie ma przeszkód, więc kwestia zrobienia badań, stwierdzenia problemu i wdrożenia leczenia.. Tak jak ja to już do końca życia będę brać lekarstwa, ale człowiek się szybko przyzwyczaja, uciążliwe to nie jest, a jak się raz czy drugi nie weźmie to też nie ma większego problemu..
-
JA MAM NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY- OGOLNIE TERCZYCA ZABURZA ROWNOWAGE HORMONALNA.. ajj sorki za capsa
mi przy nie uregulowanej tarczycy - po pierwsze mialam okres 2 razy w roku, dwa tylam na potege.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zimne stopy i dlonie tak--- to niedoczynnosc i niskie cisnienei.. moj rekord to.. 80/56 ale kolatania nigdy nie mialam .. choc ja sie lepiej czuje z niskim cisnieniem bo od zawsze bylam niskocisnieniowceem i nie byla to zasluga tarczycy po porstu taki moj urok
moj puls najwiekszy to 103 .. ale to rzadko sie zdarza .. zazwyczaj mam 75-90Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 14:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiula spokojnie jak bedziesz miala badania to ci dadza leki i bedzie dobrze wszytsko sie unormuje
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość