W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Ja jeszcze czekam do Zośki z sadzeniem ogórków i pomidorów, bo mi zawsze w Zośkę omrażało..
olka30 lubi tę wiadomość
-
DZien dobry u mnei slonce swieci ptaszek cwli moze kawki bysmy sie napili
olka30, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hej, u nas słoneczko, cieplutko, pewnie się masa ludzi zjedzie nad morze jak co roku.
Lekarz mnie wczoraj przyjął, wszystko z dzidzią super, rośnie w oczach, 3 tygodnie temu miała 17mm a wczoraj 73 mm rączką pomachała, a potem pokazała tyłeczek. Upławy moje to resztki krwi z których organizm się oczyszcza, wystąpiły w terminie miesiączki, widać było to na usg. Za tydzień we wtorek mam przyjść i tak normalnie, bo wtedy mam umówioną wizytę. Może się dzidzia ładnie ułoży i poznamy płeć ale z tym upartym charakterkiem nie nastawiam się Dzisiaj idę do fryzjera, a jutro bawimy się na srebrnym weselu wujka i cioci. Miłego dnia Kochane!!!!!zizia_a, Ania_84, olka30, JusWik, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Miałam dużo planów, ale szwagierka robi 30stke i położyła moje plany Ale może jakieś górki odwiedzę i się powspinam, tyle że nie wiem czy nasze czy wybrać się gdzieś w Tatry.. A ty Zizia?
W Tatrach pewnie tłum ludzi będzie a ja się wybieram do Słowackiego Raju...dokładnie jadę do Hrabusic a w zasadzie jedziemy...tam są takie niewysokie górski...trzeba się wspinać po drabinkach i takie tam...oby tylko się pogoda polepszyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 11:07
olka30 lubi tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Hej, u nas słoneczko, cieplutko, pewnie się masa ludzi zjedzie nad morze jak co roku.
Lekarz mnie wczoraj przyjął, wszystko z dzidzią super, rośnie w oczach, 3 tygodnie temu miała 17mm a wczoraj 73 mm rączką pomachała, a potem pokazała tyłeczek. Upławy moje to resztki krwi z których organizm się oczyszcza, wystąpiły w terminie miesiączki, widać było to na usg. Za tydzień we wtorek mam przyjść i tak normalnie, bo wtedy mam umówioną wizytę. Może się dzidzia ładnie ułoży i poznamy płeć ale z tym upartym charakterkiem nie nastawiam się Dzisiaj idę do fryzjera, a jutro bawimy się na srebrnym weselu wujka i cioci. Miłego dnia Kochane!!!!!
gratulacje..niech rośnie zdrowo!!! i miłej zabawy:)Mika85 lubi tę wiadomość
-
hejka kochane moje wpadlam was podczytac i zyczyc milego dzionka mika super ze z dzidzia wszystko dobrze niech nam rosnie ja od jutra praca wiec niewiem kiedy ponownie zajrze ale musicie wiedziec jedno ze pamietam o was i kibicuje z wszystkich sil &&&&&&&&&&&&& papatki
Ania_84, olka30, JusWik, Mika85 lubią tę wiadomość
-
hej buźki moje kochane
Co tam u Was słychać? Jak weekend majowy?
u mnie tak sobie... 12 dni spędziłam na chorobowym. Najpierw grypsko później skręcona kostka.
Staranka raczej odpuszczone chociaż ten cykl mnie zaskakuje. 10 dc wszystko wskazywało na owulkę, którą miałam zawsze 13-15dc więc nie liczę na kropka. Dzisiaj byłam umówiona do gin ale skleroza moja ukochana dała o sobie znać i nie pojechałam.
Mam nadzieję, że u Was lepiej
Buziaki przesyłam :*