W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Dzisiaj miałam planowaną wizytę u gina, bobas ma 8 cm, wierci się okropnie tak jak ostatnio, ale wszystkie parametry są książkowe! Mąż był dziś ze mną w gabinecie, taki zadowolony, dziękował mi że go zabrałam Płci jeszcze nie znamy, może uda się za miesiąc na kolejnej wizycie. Ale najważniejsze, że wszystko jest dobrze Miłego dnia Wam życzę i pozdrawiam każdą z Was bardzo serdecznie!
Malenq, olka30, JusWik lubią tę wiadomość
-
hej moje slonka wpadlam znowu na chwilke ale brak czasu robi swoje praca praca i praca ale w pazdzierniku najpozniej was bede meczyc swoimi wiadomosciami narazie do pracy chodze na 4 godzinki ale potem trzeba zajac sie domem i jak koncze niemam sil nigdzie wchodzic a jeszcze mam zalatwiona jedna fuche opieka nad dwojka dziewczynek juz byly u mnie narazie przyjezdzaja tylko w soboty i maja tez w niedziele a potem cale wakacje wiec bede niebawem jechac na dwa etaty ale jak mam okazje dorobic chce korzystac ze wszystkich sil mikus ciesze sie ze z dzidzia oki,mam wewnetrzne przeczucie ze bedzie chlopak dobra slonka zmykam i zycze wam milych dni i upojnych nocy :-*
Mika85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi właśnie się @ rozkręca.. Nie wiem co się do cholery znowu porobiło.. Owulacje miałam mega wczas więc czułam, że @ będzie wcześniej.. Ale takiego krótkiego cyklu przez ostatnie parę lat nie miałam, a ogólnie to może miałam parę razy w życiu, bo nawet nie pamiętam.. Czort wie o co kaman Zamiast coraz lepiej znać swój organizm coraz bardziej się gubię.. Kiedyś wszystko wiedziałam co jak i kiedy, a teraz to nie wiadomo czego się spodziewać..
-
nick nieaktualny