W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was kobietki wpadlam na chwilke ostaniu czasu brak na wszystko a teraz przedemna jeszcze wyjazd do polski mam nadzieje ze pozniej bede miala wiecej czasu zeby z wami tu poplotkowac. Wszystkim wam kibicuje mocno i wierze ze w koncu wszystkie sie doczekamy zielonego zakonczenia
Pozdrawiam Was serdecznie :*Anastazjaaa, JusWik lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Witam sie z kawka i moja kochana @ przyszla sobie grzecznie po zmierzeniu tempki hehehe
ehhh jeszcze 6 dni i badania
Ale taki bolmnie jeszczze nigdy nie złapał az musilam siasc w kuchni a M pprzyszedl z odsiecza z no spoa i woda
Grill nawet spoko.. ale..no coz dosc specyficzne srodowisko.. wojskowi, dentysici... i arhitekci.. no i wszyscy z dziecmi.. no i była Gienia.. znaczy sie sunia ktora jakies 9 miesiecy temu trzymalam jako mlego psiaczka
oczywiscie wujek michal zostal okrzykniety najlepszym wujkiem i nawet dostal zezwolenie na ogladanie z dzieciakami bajek - ps dla niego to byl raj na ziemiolka30 lubi tę wiadomość
-
dokładnie cisza tu nastała
ale Olka masz rację - wiosna, piękna pogoda, więcej czasu na powietrzu się spędza niż w domu i to dlatego.
Ja też rzadziej tu zaglądam, mam teraz nowy cel - wykańczanie mieszkanka i na tym skupiam swoją uwagę.
pozdrawiam Cię serdecznie Izunia!!!!!!Ania_84, olka30, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
ojj ja ostatnio mniej siedze bo a to porzadki a to ogrod , a to praca i tak non stop
Witam sie z akwaolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
więc cieszę się z tobą..
Przypomniał mi się mój poprzedni długoletni związek i dziękuję Bogu, że się z niego wyplątałam własnymi siłami (teściowa niedoszła już mi życie zdążyła zaplanować: ślub, pracę, mieszkanie oczywiście u niej), byłabym mega nieszczęśliwą osobą gdybym została z moim byłym.. Chociaż mojemu M też zapowiedziałam przed ślubem, że czasem mnie może przed ołtarzem nie zastać I choć nie jest super to wiem, że mogło być o wiele gorzej. -
lilys wrote:Wiesz mnie to nie rusza. I tak nam nie szlo. Tak wiec pierwszy raz sie ciesze z nadchodzacej @
Lilis będzie ok, jestem z Tobą kochana
-
ehh...smutno ze tak sie dzieje..ale skoro mowisz ze jest ci dobrze to moze to bylo Ci potrzebne tzymam kciuki zeby wszytsjkoulozylo sie po twojej mysli