W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak miałam w nocy, czasem się budziłam i po prostu pływałam w łóżku tak potrafiłam być spocona.. Spać nie mogłam, czasem miałam wrażenie że serce mi staje i się nie obudzę, więc bałam się zasnąć.. M budziłam, żeby czuwał czy oddycham.. Całe szczęście aż takich jazd teraz nie mam..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja właśnie przez bezdech miałam skierowanie do pulmonologa, miałam robione spirometrie, testy alergiczne, rtg płuc, a że u kardiologa nic mi nie wyszło to mądra dr kazała mi zrobić badania na tarczycę i ups.. A szukałam co mi jest chyba z 5 lat jak nie dłużej..
-
nick nieaktualny
-
cześc dziewczyny!!!
ale się za Wami stęskniłam to sobie nie wyobrażacie
nie zdążę już Was nadrobić ale za to życzę zajebistego weekendu
ja swój tradycyjnie spędzę w "ukochanej" szkole ale mam nadzieję, że Wy spędzicie lepiej
Buziole ślę :* :* :*Ania_84, basiulkaa_89, olka30 lubią tę wiadomość
-
Olka ja jak powiedziałam w pracy ze idę do szpitala to tez mi wymówki robili.chciałam być uczciwa i powiedzieć odpowiednio wcześniej..teraz tego żałuje...uczciwość nie zawsze się opłaca ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 14:50
olka30 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Ktoś pije kawkę.
Ja teraz po tym jak mi się @ skończy to planuje badanka wszystkie które mogę zrobić. Tarczycę miałam robioną kiedyś ale nie dostałam do ręki tych badań- podobno była okolka30 lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero z kawka szykuje sie do pracy ..znaczy prace dzis mam w domku bo wzialm do siebie do biura
pozniej miedzy 12=15 przyjedzie łóżko zrobei barszczyk na szybkacza i akmusze jakos nadrobic prace bo w weekend niedalam rady nic zrobic .. ze zwyklego lenistwaolka30 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, ja dziś lecę do lekarza, miałam takie brzydkie upławy, trochę bolał mnie pęcherz, czuję jeszcze takie dziwne lekkie kłucie momentami, wizyta planowo za tydzień, ale mam nadzieje, że mnie obejrzy, boję się o maluszka.
olka30, JusWik lubią tę wiadomość
-
Mika idz do gina im szybciej tym lepiej-a infekcje w ciazy niestety czesciej sie pojawiaja .. da ci cos i bedzie dorbze
Mika85 lubi tę wiadomość