W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa.. jutro mam 2 rozmowy
i to w firmach ktorych chcialam
1 o 9:30
2 o 11:30
lilys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój dzień właśnie zmienił się na trochę lepszy
Zadzwoniła do mnie koleżanka, z którą pracowałam 7 lat temu, czy nie szukam pracy, bo dostała moje cv, które ostatnio wysłałam nie wiadomo gdzie przez agencję pracy Umówiłyśmy się na prywatną pogawędkę Jejku, gdyby się udało miałabym pracę w moim mieście, byłoby zajebiście.. Oczywiście w głowie mam moją laparoskopię 26 maja i pewnie zwolnienie do połowy czerwca Ale może nie szukają na łapu capu.. Tak czy siak miło było pogadać z kimś kto w zasadzie wprowadził mnie w tajniki mojego zawodu Boziu, żeby się udało.. Żeby mnie chcieli i żeby na mnie poczekali.. Nie wiem czy nie za dużo bym chciała..lilys, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Jestem po rozmowach
I o 9:30 - super extra ludzie i podejscie....i tam mam bardzo duze szanse nawet facet powiedzial ze jestem ich liderem a dwoch chlopakow ktorzy byli to tylko informatycy a im zalezy na znajomosci NFZ
II o 11:30 menadzer osrdoka zdrowie- blle..nie mili.. ogolnie nie moja dziala bo okazalo sie ze szukaja kogos kto bedzie sprzedawal uslugi medyczne ;/ -
To trzymam kciuki za opcję nr 1
Ja korzystając z dobrego humoru powiedziałam szefowym o operacji i mój dobry humor poszedł się paść na zielone łączki Szefowe wymyśliły, że mi załatwią program, żebym mogła zdalnie zrobić wypłaty.. Czyli nie będzie wolnego, moja koleżanka nie będzie płakać i faktycznie pracować a nie ściemniać.. Doszłam do wniosku, że jestem jedyną osobą, która nie ma prawa w tej firmie chorować. Szkoda że skoro jestem taka nie zastąpiona nie widzę tego w wypłacie.. Chcę już do domu -
Ola .. wiem co czujesz... mi nawet podczas podrozy poslubnej dzownili zeby zmieniac zdalnie i wysylac raporty ;/ a wyplate jaka mialam cale 1100 zl ;/
-
NO ja o jakimkolwiek urlopie do 11 mogę zapomnieć, dzięki czemu co roku najlepsze oferty wczasowe przechodzą mi koło nosa, ale jednak operacja to operacja.. Człowiek może się źle czuć i nie być w stanie pracować.. Skąd ja mam wiedzieć co się będzie działo?? Ja widzę, że jestem na wyjątkowych warunkach w tej firmie, bez jakichkolwiek praw.. Już widzę jak zaciążę i nie daj Boże pójdę na chorobowe to będę po prostu pracować w domu.. Ja pierd... Co ze mną jest nie tak??
-
nick nieaktualny