W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stradust ja nie pomogę bo nigdy nie badałam
co do pranie ja właśnie wstawiłam a zabieram sie za prasobanie poprzedniego nie lubie prasować!
Ilonek to faktycznie duża różnica temperatury! najlepiej kup nowy termometr
my mamy po jednym chrześniaku mój ma 11lat a męża 12
My dla synka kupujemy tylko drobny upominek, lepsze prezenty są u nas zawsze pod choinką, teraz to tylko tak symbolicznieiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno właśnie my też tak się pobawiliśmy na rozluznienie emocji hehe ale fajnie na prawde warto bylo wyciagnac to pudlo ;p kurde musze sie wziac za nauke bo sesja egzaminacyjna juz coraz blizej ale co ja zrobie ze wole z Wami tu czas spedzac:P
Karolcia23369, iza30 lubią tę wiadomość
-
Karolcia23369 wrote:ja rono i wieczorem spr ale to temu ze mi sie @ spozniał...ale wiesz jak jest wysoko to zawsze par godzin przed @ sie obniża wiec tez nie ma 100% pewności:)
-
Karolcia23369 wrote:A Ja nie mam pomysłu co kupić mojemu 8 letniemu chrześniakowi;) macie jakis pomysł
Moja chrzesnica 4latka chciala puzzle 120elementow wiec kupilam jej ksiezniczki i basnie dla dzieci i jakies slodkowsci...drugiej tp komplecik czapka i szalik(takie bylo jej zyczenie i slodkosci...a chrzesniakom moj ma 11lat to chce pieniadze a drugiemu autko sterowane :-)same wydatki....iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia23369 wrote:A Ja nie mam pomysłu co kupić mojemu 8 letniemu chrześniakowi;) macie jakis pomysł
Nauka angielskiego
- Guess what? - zbiór ciekawostek+quiz
- Encyklopedia geograficzna
- Test geograficzny
- Odtwarzacz karaoke
- Organizer (plan lekcji)
- Aplikacja do malowania
- Aplikacje muzyczne
- Eksperymenty
- Przepisy kulinarne
Wbudowany zestaw gier m.in.:
- Cut the Rope - Pou - Ice Floe
- Tangram - Octopus - Wired
- Aztec - Car Valet - Pirates
Możliwość instalowania nowych aplikacji
DO EDUTABA DODATKOWO ETUI ZA DARMOWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 10:50
Karolcia23369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Piotrek chrzesniakowi kupil tablet dla dzieci Multimedialno- edukacyjny
Nauka angielskiego
- Guess what? - zbiór ciekawostek+quiz
- Encyklopedia geograficzna
- Test geograficzny
- Odtwarzacz karaoke
- Organizer (plan lekcji)
- Aplikacja do malowania
- Aplikacje muzyczne
pewnie tez drogie co???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny