W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:U mnie dzis tempka w dol wiec znowu nici z dzidziusia
kochana u mnie dzis @ więc nie jestes sama
hej wszystkim
i przyszła wredna ale na co ja liczyłam
miałam juz nie prowadzić wykresu ale dostałam abonament premium gratis więc jeszcze zostanę.
Ten cykl z badaniami róznymi na tarczyce z wizyta u gina na USG i hormonami.
Zobaczymy co przyniesie Nowy RokWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 09:06
iza30 lubi tę wiadomość
-
hej
wpadlam sie na szybko przywitac, do pracy ide na popoludnie, ale wczesniej na miasto chcialam wyskoczyc
teraz ide robic moja ukochna paste jajeczno-serowa do sniadanka
przegladalam liste grudniowek i tak mi przykro sie zrobilo... z 2grudnia tylko ja mam minusa teraz bedzie juz 7 cykl staran...
zakupilam wiesiolka i biore go 2xdziennie od 3 dni, zobaczymy moze cos pomoze...
tego gynalginu chyba brac nie bede, kupie sobie jakas flore poprostu, dlatego ze gynalgin zaczyna sie brac jakies 2 dni po okresie i przez 10 dni, wtedy nie zaleca sie sexu wiec takim sposobiem jak skoncze bedzie to moj 17 dc. wiec po owulce... a ja nie chce stracic kolejnego cyklu... albo wybiore tylko 5 dni.. sama nie wiem...
buziaki wszystkim!!iza30 lubi tę wiadomość
-
hej karmelek ja miałam testować 4 ale @ przyszła wcześniej i też zaczełam kolejny cykl i tak jak ty staram sie juz chyba 7 cykl. A ja wczoraj chciaąłm kupić w aptece termometr owulacyjny i nigdzie ma ..chyba musze na allegro sie zaopatrzyć
iza30 lubi tę wiadomość
Magda -
magda1986 wrote:hej karmelek ja miałam testować 4 ale @ przyszła wcześniej i też zaczełam kolejny cykl i tak jak ty staram sie juz chyba 7 cykl. A ja wczoraj chciaąłm kupić w aptece termometr owulacyjny i nigdzie ma ..chyba musze na allegro sie zaopatrzyć
Magda zobacz w rossmanie ja ostatnio kupiłam z promocji chyba za niecałe 9 zł bo u mnie w zadnej aptece nie mogłam dostać a jedna dziewczyna poleciła mi właśnie z rossmana -
magda1986 wrote:hej karmelek ja miałam testować 4 ale @ przyszła wcześniej i też zaczełam kolejny cykl i tak jak ty staram sie juz chyba 7 cykl. A ja wczoraj chciaąłm kupić w aptece termometr owulacyjny i nigdzie ma ..chyba musze na allegro sie zaopatrzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 09:29
karmelek, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Hej
Kada bez stresu bedzie dobrze
Ja pije kawusie sama maz poszedl do pracy...a ja bede sie zbierala by pojsc w miasto...prezenty na mikolaja trzeba kupic chrzesniakom a mamy ich 4:-D.....
Ja mam jednego ma juz 8 lat:). a w ogole to czesc dziewczyny:D Ja sie nie dawno co obudziłam:) teraz jem snaidanko:Diza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chodzi o to, że dziś pierwszy raz w życiu badałam szyjkę macicy. No i ledwo jej dosięgłam, tzn. że jest wysoko. A to dopiero mój 6dc więc powinna być niżej (z tego co wyczytałam). Czy to znaczy, że źle badam? Albo że mam za krótkie palce? Czy co? Bo zgłupiałam..
-
nick nieaktualnywiesz co ja zaczełam badać szyjke przez cały miesiac i powiem Ci ze ylko ten mieisac badałam i jak miała byc wysoko to była po owulce sie chyba juz unosi...pzniej to nie wiem bo miałam juz cały czas wysoko ze jej nawet nie dostawałam:)myj sobie rece abys zakażenia nie wdała sobie:)