X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    ale masz sny fajne;) a mi sie chyba nic nie snije:/:D
    przebudzilam sie i zasnelam znowu i dalej mi sie snilo az mnie piotrek obudzil bo krzyknelam huraaaa hahahahah :)

Karolcia23369 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ale mialam dzis sen zrobilam jeden test zobaczylam dwie kreseczki zrobilam kolejnego dnia test i tez byly dwie kreseczki :) Wiem ze w tym cyklu ich nie zobacze :/
    ja też miewam takie smy przed końcem cyklu... niestety na snach się narazie tylko kończy :(

co do tabletu to my synkowi kupiliśmy teraz na 6urodziny :) ale juz taki normalny i mamusia często go sobie pozycza :) fajna sprawa :) daliśmy za niego niecały 1000zł. ale to co innego gdy zostaje Ci to w domu, a co innego komuś na prezent...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    bosz kolezanka jakies poł roku temu kupowowała ferbiego to sie 3 osoby do niego skaldały:D

kosztuje 300 zl ;d

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mwiem wlasnie drogie sa ale on by na pewno nie chciał:d

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ja też miewam takie smy przed końcem cyklu... niestety na snach się narazie tylko kończy :(

co do tabletu to my synkowi kupiliśmy teraz na 6urodziny :) ale juz taki normalny i mamusia często go sobie pozycza :) fajna sprawa :) daliśmy za niego niecały 1000zł. ale to co innego gdy zostaje Ci to w domu, a co innego komuś na prezent...
    no my na alegro kupilsmy bo nie wiedzielismy co Piotrek chcial kupic laptop edukacyjny ale on chodzi do pierwszej klasy i ten laptop mial taki malutki ekranik a tak naprawde byl duzy :/ Wiec kupilicmy mu taki no i tam tez moze korzystac z wystkiego wi-fi jest wiec z internetu tez moze korzystac starczy jak dla dziecka tylko :) no jak na prezent to troche duzo ale wiadomo dla swojego dziecka kupowac to inaczej i za wiecej mozna kupic bo zosatje w domu i mamusia moze korzystac :D

Karolcia23369, karmelek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam pomysłu co mu kupić;D może mąz na coś wpadnie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    nie mam pomysłu co mu kupić;D może mąz na coś wpadnie;)
    Jacke ma racje klocki lego nie sa takie drgie :) my w pazdzierniku kupilismy siostrzencowi na urodziny to sama z nim skladalam bo co chwila czym innym sie bawi . Ale wiadomo jak jest za granica tu zabawki sa tanie wiecdzieci maja co chca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:27

• magda1986 Znajoma

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za radę:) poszukam w rossmanie tego termometru:) ja w ostatnim cyklu korzystałam z testów owulacyjnych i zaczełam mierzyć temp. Wszystko wskazywało ze owulacja była a efektow brak:) ale w tym miesiacu zbeiram sieły:):)według ovufriend bede miec owulacjie przed swietami a urodziny mam 4 stycznie wiec mam nadzieje ze dostane super prezent:):)

Ewelina23, karmelek lubią tę wiadomość

Magda
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda1986 wrote:
    dzięki za radę:) poszukam w rossmanie tego termometru:) ja w ostatnim cyklu korzystałam z testów owulacyjnych i zaczełam mierzyć temp. Wszystko wskazywało ze owulacja była a efektow brak:) ale w tym miesiacu zbeiram sieły:):)według ovufriend bede miec owulacjie przed swietami a urodziny mam 4 stycznie wiec mam nadzieje ze dostane super prezent:):)
    Trzymam kciuki za prezent :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda1986 wrote:
    Zycze Ci tego z całego serca;p

• karmelek Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia ja też bym obstawiała lego :) mojemu synkowi one chyba nigdy sie nie znudzą :) i na świeta zażyczył sobie z lego jakis statek ze star wars :)ale na allegro jeszcze go nie widziałam :/

Magda i tego Ci życze na urodziny!! :)

ja też mam nadzieję na dobrą nowinę na nowy rok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://oi45.tinypic.com/xcofx0.jpg to tak na mile poludnie ;D

Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yhy dzieki wam :) za pomoc:) mogła by mnei która wyrzucić z łóżka:D bo ju prawie 12 a ja leże:D a moze poprasuje sobie:D

• karmelek Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    yhy dzieki wam :) za pomoc:) mogła by mnei która wyrzucić z łóżka:D bo ju prawie 12 a ja leże:D a moze poprasuje sobie:D
    ja wspominałam o tym dwie godziny temu... jeszcze się nie wzięłam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:

odpoczywaj musisz za 2 osóbki leżakować kochana;D !

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze że zupy nie musze gotować bo już mam:P

• iza30 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    karolcia ja też bym obstawiała lego :) mojemu synkowi one chyba nigdy sie nie znudzą :) i na świeta zażyczył sobie z lego jakis statek ze star wars :)ale na allegro jeszcze go nie widziałam :/

Magda i tego Ci życze na urodziny!! :)

ja też mam nadzieję na dobrą nowinę na nowy rok :)

Moj chrzesniak na komunie chce klocki lego star wars ktore tu w irlandi kosztuja 340 euro on chyba na glowe upadl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 12:30

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za to moj syn pisla list do mikolaja i chce gre szczelanke to ma zyczenia :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam pony puzzle na mikolaja corci

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• karmelek Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza mój synek od jednego wujka na urodziny zażyczył sobie fear factora lego z ataku mózgów, a od drugiego pistolet snajperke :)także też ma życzenia ;)czasem te nazwy są przerażające :D

dobra trochę poprasowałam :)
    jestem z siebie dumna :)

Karolcia23369, iza30 lubią tę wiadomość

‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ