W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ale mialam dzis sen zrobilam jeden test zobaczylam dwie kreseczki zrobilam kolejnego dnia test i tez byly dwie kreseczki Wiem ze w tym cyklu ich nie zobacze
co do tabletu to my synkowi kupiliśmy teraz na 6urodziny ale juz taki normalny i mamusia często go sobie pozycza fajna sprawa daliśmy za niego niecały 1000zł. ale to co innego gdy zostaje Ci to w domu, a co innego komuś na prezent...Karolcia23369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ja też miewam takie smy przed końcem cyklu... niestety na snach się narazie tylko kończy
co do tabletu to my synkowi kupiliśmy teraz na 6urodziny ale juz taki normalny i mamusia często go sobie pozycza fajna sprawa daliśmy za niego niecały 1000zł. ale to co innego gdy zostaje Ci to w domu, a co innego komuś na prezent...Karolcia23369, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia23369 wrote:nie mam pomysłu co mu kupić może mąz na coś wpadnie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:27
-
dzięki za radę poszukam w rossmanie tego termometru:) ja w ostatnim cyklu korzystałam z testów owulacyjnych i zaczełam mierzyć temp. Wszystko wskazywało ze owulacja była a efektow brak:) ale w tym miesiacu zbeiram sieły:):)według ovufriend bede miec owulacjie przed swietami a urodziny mam 4 stycznie wiec mam nadzieje ze dostane super prezent:)
Ewelina23, karmelek lubią tę wiadomość
Magda -
nick nieaktualnymagda1986 wrote:dzięki za radę poszukam w rossmanie tego termometru:) ja w ostatnim cyklu korzystałam z testów owulacyjnych i zaczełam mierzyć temp. Wszystko wskazywało ze owulacja była a efektow brak:) ale w tym miesiacu zbeiram sieły:):)według ovufriend bede miec owulacjie przed swietami a urodziny mam 4 stycznie wiec mam nadzieje ze dostane super prezent:)
-
nick nieaktualnymagda1986 wrote:dzięki za radę poszukam w rossmanie tego termometru:) ja w ostatnim cyklu korzystałam z testów owulacyjnych i zaczełam mierzyć temp. Wszystko wskazywało ze owulacja była a efektow brak:) ale w tym miesiacu zbeiram sieły:):)według ovufriend bede miec owulacjie przed swietami a urodziny mam 4 stycznie wiec mam nadzieje ze dostane super prezent:)
-
karolcia ja też bym obstawiała lego mojemu synkowi one chyba nigdy sie nie znudzą i na świeta zażyczył sobie z lego jakis statek ze star wars :)ale na allegro jeszcze go nie widziałam
Magda i tego Ci życze na urodziny!!
ja też mam nadzieję na dobrą nowinę na nowy rok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:karolcia ja też bym obstawiała lego mojemu synkowi one chyba nigdy sie nie znudzą i na świeta zażyczył sobie z lego jakis statek ze star wars :)ale na allegro jeszcze go nie widziałam
Magda i tego Ci życze na urodziny!!
ja też mam nadzieję na dobrą nowinę na nowy rok
Moj chrzesniak na komunie chce klocki lego star wars ktore tu w irlandi kosztuja 340 euro on chyba na glowe upadlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 12:30
-
Iza mój synek od jednego wujka na urodziny zażyczył sobie fear factora lego z ataku mózgów, a od drugiego pistolet snajperke :)także też ma życzenia ;)czasem te nazwy są przerażające
dobra trochę poprasowałam
jestem z siebie dumnaKarolcia23369, iza30 lubią tę wiadomość