W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wczoraj poszłam do mojej gin i miałam sie pojawić między 12 a 15 bo zabrakło dla mnie godziny ale wzięłam się sposobem, pojechałam przed 12 i mówiłam, że byłam zapisana na 11.50 i weszłam od razu mimo, że od 12 są normalne zapisy
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, u nas nad morzem upały, upały i jeszcze raz upały! Wczoraj miałam wizytę u gina - z córeczką wszystko dobrze, czas leci, żegnamy dziś 27 tydzień ciąży. Ciuszki dla małej już mamy, łóżeczko i wóżek też, zostały jeszcze kosmetyki i akcesoria przeróżne. Ja dziś mam w planie zaprawianie ogórków, także niedługo zabieram się do pracy. Miłego dnia Wam wszystkim!!!!
olka30, zizia_a lubią tę wiadomość
-
https://ovufriend.pl/graph/67bfcf5bba4fe989a2d5c16a42c3adaf
dziewczyny spójrzcie na mój wykres jest w ogóle szansa, że w tym cyklu się uda?? Bo zaczynam wariować Ovu nie pokazał owulki, bo za mało dni mierzyłam temperaturę, ale robiłam test owulacyjny i był na 200% pozytywny..no i teraz nie wiem czy jest szansa czy nie bo już bym chciała!!! -
Olka ogólnie to temp w ogóle nie biorę pod uwagę, bo po pierwsze w różnych godzinach a po drugie mierzyłam pod pachę a nie dopochwowo ;/ więc po cichutku liczę że jednak test owu się nie mylił i będzie fasolinka od dzisiaj mierze już dobrze oczywiście dopiero to dzisiaj wyczytałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:51