W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
witam....dawno nie pisałam...ale chyba dostałam udar słoneczny (w niedziele byłam w wesołym miasteczku i chyba tam to złapałam) wiec wczoraj mdłości...biegunka z rana...ale dzisiaj już lepiej jest mi tylko niedobrze cały czas..dużo pije i daje rade...wczoraj tak kiepsko było ze musiałam się wcześniej z pracy zwolnic...mam nadzieje ze dzisiaj wytrzymam..i będę mogla odrobić wcześniejsze wyjście...
co do urlopiku to za 2 tygodnie jadę do Zakopanego na weekend:)z bratem męża i jego żoną..już się nie mogę doczekać...za 3 tyg czyli długi weekend wybieram się na mazury do siostry na 3 dni..a później od 8 września Chorwacjo witaj
milusiego dzionka:
ps. zastanawiam sie nad wizytą u dr O....Tynka1990, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobitki ,U mnie dwie kreski wczoraj na tescie ciążowym ,4 miesiące starania w ostatnim juz odpuścilam bo jak to się mówi trzeba rad starszych suchać .Wyluzowałam całkowicie zapomniałam tak jak mamcia mowi nie mysl o tym to szybciej zajdziesz ?miała racje ,skłoniło mnie tylko to że strasznie mnie piersi bolą od 3 tygodni i w sutkach pojawiły się zmiany nie mówię juz ze jem wszystko co kwaszone lub słone jak oliwki ;)poszłam kupić test wyszły dwie kreski test zrobilam przed spodziewaną jeden dzień
Tynka1990, zizia_a, olka30, Mika85 lubią tę wiadomość
-
zizia ale masz super plany :)Ja mojego nie mogę namówić na wyjazd zagranicę... ehhh
Olka to faktycznie, u mnie w domu mamy zawsze tak dziwni, że im cieplej na zewnątrz to w środku zimniej normalnie jakbym klime miała
Tylko mój pokój od rana się nagrzewa bo akurat słoneczko z tej strony ostro dajeolka30 lubi tę wiadomość
-
Krysti gratuluję. Tynka ja w domu miałam najzimniejszy pokój, a teraz mieszkam na poddaszu i jest masakra.
Zizia fajnie, że wpadłaś
Udar, nie brzmi dobrze, mam nadzieję że szybko ci przejdzie. Ewidentnie się przegrzałaś Super plany na urlop Ja też myślę jeszcze w tym roku coś wymiśkować, ale konkretnych planów nie mam, bo ja to bym chciała jechać wszędzie Oczywiście w Polskę, zagranica już zaliczona.Tynka1990, zizia_a lubią tę wiadomość
-
cześć Dziewczynki!
Widzę że i Was cieplarniana masakra?? u nas w pokoju jest chyba z 50 stopni ale klimę już naprawiają
Kristi gratuluje!!!!
Powiedzcie mi z jakich rejonów Polski jesteście? Bo chcę zmienić gin (jestem z Warszawy) a w tematach o tym niestety nic konkretnego nie znalazłam ;/Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
ja tez trzymam kciukasy...mnie się jeszcze marzą Bieszczady na jesień..ale myślę ze zostaną mi tylko marzenia ehh....myślę o tym zaświadczeniu...i cos mnie gdzieś kłuje i chce to sprawdzić...tylko ze dr O ma kiepskie usg i nie wiem czy iść czy nie iść do niego;/
-
U mnie wypatrzył mikro endometriozę na jajniku bez torbieli, więc coś tam chyba widzi.. W sumie u nas w mieście lepszego usg nie uświadczysz, a ewentualnie napisz do niego, może cię przyjmie w czwartek w szpitalu, tam jest lepsze usg.. Ja w sumie też myślę czy się do niego nie udać, ale nie wiem czy prócz poniedziałku przyjmuje w któryś dzień..
zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martita88 wrote:cześć Dziewczynki!
Widzę że i Was cieplarniana masakra?? u nas w pokoju jest chyba z 50 stopni ale klimę już naprawiają
Kristi gratuluje!!!!
Powiedzcie mi z jakich rejonów Polski jesteście? Bo chcę zmienić gin (jestem z Warszawy) a w tematach o tym niestety nic konkretnego nie znalazłam ;/
Ja z wielkopolski więc nie pomogęKrysti lubi tę wiadomość