W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Olciu..witaj milego dnia.
u mnie no coz-spoznia mnie sie okres.. chodze jak osa.. przeciez w ciazy nie moge byc.. wiec cos musialo sie zle ulozyc?! Czyzby torbacz albo oeparol cos przesunal? Cycki nic.. cera w porzadku -jak nigdy..brzuch jak to brzuch pobolewa od okresu do okresu..Nic zupelnie nic mi nie jest a warkocze.. przez to ze planowalam @ w weekend darowalam sobie wyjazd weekendowy.. a tu cisza..
ale co tam bylam na zakupach w weekend i jest progres mieszcze sie w eske;) 8 ciuchow -120 zl jak ka lubie outlety
Ja znowu w biurze bede jak balwan na wiosne.. w tej mojej cieplarni klimy brak za to nie wolno byc nadto odslonietym...
ja chce swoj okres!!!olka30 lubi tę wiadomość
-
No mój okres ma być niby za dwa dni, może jutro, może w środę Ale w sumie może nie przyjść, nie obrażę się.
Też robiłam w biurze, gdzie siedziałam przy oknie wielkości drzwi, obowiązkowo bluzka z kołnierzykiem i żakiet i zero klimy.. Koleżanka miała ostry męski pot, można było zdechnąć. Po dwóch pracach gdzie trzeba się było ubierać jak kazali teraz mam bajkę.. Krótkie spodenki, byle jaki t-shirt i luz blus
Mi oeparol nic nie przesuwał, a najdłuższe cykle miewam jak nie ma owulacji.. Jak ci się zrobiła torbiel to może rzeczywiście temu..Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://ovufriend.pl/graph/67bfcf5bba4fe989a2d5c16a42c3adaf
chyba wiem o co kaman otóż tempke mierzę od niedawna i zdarzało mi się robić to w różnych godzinach. To chyba dlatego nie chce wykryć owu... ogólnie to ja mam problem z określeniem parametrów ;/ szyjka że wysoko i śluz rozciągliwy to ok ale dalej już to ni hu hu... chyba muszę poczekać do kolejnego cyklu i trzymać rygor...
ja od 8 w pracy...a taki mi się nie chce, że szok klima nie działa, gorąco jak diabli, ale ja też na szczęście mogę tak jak Olka30 ubrać się w luźne ciuchy i mieć z bańki współczuje tym co żakiet i rajstopy obowiązkowo. -
Martita niestety owu ci nie zaznaczy owulacji skoro masz tak mało temperatur, ale zawierz swojemu organizmowi.. A od następnego razu mierz regularnie. Myślę, że skoro test owu był pozytywny to owulacja była w tych okolicach..
Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki
ja mam wreszcie trzy dni wolnego chociaż i tak nawet nie odpocznę, niedługo lecę do gin wbić się w kolejkę
u mnie dzisiaj upał i duszno, w nocy spać nie można i człowiek później chodzi nieprzytomny.
Ja w pracy też czasem klimy nie mam a koszula musi być no i pracy pełno -
masz racje, pogoda ładna to trzeba korzystać
ja mam urlop dopiero od 18 sierpnia a i tak mam w planach tylko weekend nad morzem.
W sumie dobre i to
Byłam u gin, wcisnęłam się w kolejkę i pęcherzyk ma 17-18 mm w 12 dc
kolejna wizyta w środę -
To trzymam kciuki za piękną owulację
Ja myślę jeszcze gdzieś wyskoczyć w długi weekend sierpniowy, albo we wrześniu.. Troszkę jeszcze urlopu mam, a zawsze staram się skracać sobie najdłuższe miesiące pracy (temu miałam teraz lipiec). W sumie to poszłabym już do domu, tak mnie dziś ssie w żołądku, że piję drugą kawę, żeby się zapchać, bo już wszystko zjadłam..Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Jak masz możliwość to pewnie, że korzystaj my w tamtym roku byliśmy w Zakopanem na dłużej i było fajnie a w tym roku chcieliśmy nad morze. Szkoda, że tylko weekend ale dobre i to, żeby się wyrwać z domku.
Mnie ostatnio też głodżilla atakowała a teraz mam odwrotnie, jem bo muszę ale apetyt kiepskiolka30 lubi tę wiadomość