W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej.. milego dnia Wam zycze. Moj spierniczyla sasiadka z bloku..
gratulowala mi.. ciazy... koniec z moja ulubiona sukienka bombeczka w kwiatuszki....
najwiekszy problem z tym ze baba to najwiekszy plociuch.. wiec musialam wybrnac z sytuacji tak zeby sie nie polakac a i jej nie xrobic przykrosci .. i powodu do dalszych plotek..
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozmawialam z dziewczyna ktora sie leczyla w Warszawie w lecznicy N... byla reguralnie czyszona z kasy... a zaszla bez in vitro jakis miesiac przed inseminacja.. potem urodzila jeszcze jedno dziecko bez pomocy;)
zizia_a, olka30, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Do Lachowicz mnie kierowały dziewczyny z forum.. Zobaczymy.. Na razie czekam na wyniki, a potem będę ostro myśleć. Ja mogę sama wszystko opisać, bo mam wykresy prowadzone przez rok, ale czy to w klinice wystarczy?? Jak chcą to lekarze potrafią robić problemy, więc nie jestem dobrej myśli.
-
Mi już dwa lata temu siostrzenica pogratulowała ciąży, jak jej powiedziałam że zgrubłam to była bordo. Ale fama po rodzinie poszła A teraz jest grubsza ode mnie i moja złośliwa natura ma ochotę jej tak samo przygadać jak ona mi wtedy, mimo że pewnie nie miała na myśli nic złego
-
Hej laseczki
Podczytuję Was ostatnio ale przyznaje się bez bicia, że jakoś nie miałam nastroju żeby pisać.
Ostatnie dwa dni mam wyjęte z życia bo ciągle spałam... aż sama w to nie wierzę.
Widzę, że piszecie o klinikach. My też mamy w planach mimo, że staramy się niecałe 2 lata. Ale chcemy uderzyć w następnym roku po ślubie. I rozważamy Poznań i Łódź.
Chociaż fajnie jak żadna z nas nie musiałaby szukać w klinikach pomocy.
W poniedziałek jak będę po monitoringu zajrzę i dam znać co się dowiedziałam
Buziaki :*
Miłego weekenduolka30 lubi tę wiadomość
-
lilys wrote:Rozmawialam z dziewczyna ktora sie leczyla w Warszawie w lecznicy N... byla reguralnie czyszona z kasy... a zaszla bez in vitro jakis miesiac przed inseminacja.. potem urodzila jeszcze jedno dziecko bez pomocy;)
My sie zdecydowaliśmy na novum bo maja jako jedni z nielicznych mtese co u nas dajw nadzieje na poczecie naszego dziecka bo inczej nie mamy szans wiec wole uderzyc tam gdzie maja najlepsza statystyke po in vitro z uzyciem mtese pozatym u nich pierwsza wizyta 160 zl a w Kielcach 350
A dwa te info nue bralam ze zrodel typu internet a dzieki znajomym lekarzom w tym mojej siostry juz bardziej niz dotychczas chyba nie mozemy sie przejechac zreszta u nas jest krótka pilka albo w jadrach beda plemniki albo nie jak nie to dawca a wtedy to iui a w novum wiem ze maja przynajmniek dawcow po badaniach genetycznych
A tego co wiem to przed iui robis po prostu badania, Hsg monit i stymulacje czyli to co i u innych by wydala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 17:38
-
Martita88 wrote:dziewczyny pomóżcie! robiłam właśnie test owulacyjny i nie wiem czy mi na oczy padło czy coś jest...
http://zapodaj.net/7f58fb8b90e12.jpg.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie 26dc . Robie zakupy kucam i chwila konsternacji .. zsikalam sie.. nie no polecialo po @ ... duzy market jasne jeansy.. pieknie.. naciagnelam bluzke prawie na kolana do kasy a co .. zakupy wazniejsze. I biegiem do kibelka a tam niespodziajka.. nic.. zero farbki ..
ktos mnie wytlumaczy wodospad w tym dniu cyklu? Torbiel daje o sobie znac czy co?
Szukam i nie moge znalezc.. a gin publiczny wiec nie mam nawet co dzwonic.. a po tym jak mnie we wt zjechal ze za czesto przychodze.. (co dwa mce) wole nie probowac sie z nim widziec
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Udostępnij wykres Martita to pomożemy.
Dzień dobry dziewczynki, jak tam po weekendzie?
Piękna pogoda, a mi pizga bo jestem w klapkach, a z klimy mi wieje po nogach, bądź tu potem zdrowa..
Humor nawet ok, gdyby nie to że poniedziałek i praca to było by całkiem fajnie.