W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki.
Zizia gin nasz kochany nagle zmienił zdanie i już nie daje mi dwóch cykli tylko trzy i oczywiście potem Kraków (jeszcze go wczoraj nie wyprowadzałam z błędu, ale w sierpniu jedziemy do Angeliusa i tam powypytuję co i jak i go przycisnę o zaświadczenie).. Tak poza tym to moje obawy się sprawdziły piękny wyhodowany na CLO pęcherzyk, który w 8 dc miał 18mm się obkurczył i dupa z niego, za to owulacja była z prawego jajnika (znowu!), na którym pęcherzyk musiał urosnąć po monitoringu, bo nic tam poprzednio ciekawego nie było. Natura tzw. zrobiła po swojemu (myślę, że nie potrzebnie faszeruję się tym Clo). Poza tym oczywiście znowu mi życzył powodzenia, mdłości itd. i już mnie to wkurza, głupie gadanie. Jeszcze wczoraj trafiłam na same ciężarne i czułam się tam wyjątkowo łyso w tej poczekalni.
A później pojechałam do Textila kupić prezent dla bobasa znajomych i kupiłam bodziaka za 1,99 zł dla mojego hipotetycznego dziecka, żeby zagrać losowi na nosie. Nie mam dziecka ale mam słodkiego bodziaka i mam nadzieję że kiedyś go wykorzystam!zizia_a lubi tę wiadomość
-
Po urlopie tak a propos to jestem średnio zadowolona, chciałam nad polskie morze, wyszła Turcja i tylko sobie zepsułam wrażenia, jakie miałam po poprzednim pobycie w Turcji, już tam raczej nie pojadę.. Ale słońca nałapałam razem z wit. D co ponoć pomaga..
Tyle, że właśnie odebrałam wyniki ANA1, które robiłam przed wyjazdem i załamka Wyszło, że mam przeciwciała przeciwjądrowe, czyli moje testy ciążowe może nie oszukiwały tylko fasolka nie miała żadnych szans Dupa blada, jak nie urok to sraczka. Od razu zapłaciłam za ANA 2 mają dorobić z tej samej próbki. Jeszcze się łudzę, że to moja tarczyca może, ale w głębi duszy czuję głębszy problem Dlaczego akurat ja mam zawsze pod górkę, co ja takiego komuś zaszkodziłam? A tak liczyłam, że może wyjazd pomoże..rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slonka witam sie z wami i was podczytuje co sie dzieje ze was tak malo i tak malenko piszecie?? olka trzymam mocno kciuki aaa za was wszystkie trzymam mocno kciuki odezwe sie znowu w wolnej chwili ale brak ich ostatnio..tynko znowu mam brak na koncie czytaj mam 15 zl ale termin sie konta skonczyl..kupie karte dopiero po wyplacie to sie odezwe ale ty dupku sie odzywaj!!!! :-* buziaki sle dla wszystkich!!!!! papapapapap
olka30, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, przyszłam dziś do pracy, pierwszy raz po urlopie i na wstępie się zdenerwowałam. Znów mnie potraktowano jak osobę najmniej ważną w firmie, bo mnie nie było i teraz mnie trafia, że zrezygnowałam z tamtej pracy I tak będę szukać czegoś innego.
Miłego dnia -
nick nieaktualnySzukaj. Napewno znajdziesz:).trzeba poszerzac horyzonty.
a wgl to chodz na kawe i plotki..
ja myslalam ze juz sie udalo.. ale wczorajsza wizyta u gina rozwiala moje nadzieje..
glupia torbiel krwotoczna znowu tyle ze z obiawami ciazowymi.. zmeczenie sennodc mdlosci..
i co lekasz mnie zapewnil ze to nic groznego.. ze sie samo wchlonie
nie wiem jak to leczyc jak temu zapobiedz itd...
Pomocy
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi się raz zrobiła torbiel krwotoczna to się mojemu nie spodobało, ale powiedział że poczekamy czy się wchłonie, ale jak drugi raz się coś mu nie spodobało, bo w którymś w pęcherzyku była krew od razu powiedział, że to endometrioza i trzeba dziada wyciąć. Wiem, że to lubi nawracać, ale choć przez chwilę jest spokój, a to na prawdę utrudnia zajście.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny