W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ktoras jest z Warszawy?
U mnie dzien zaczal sie marnie zaspalam zlamalam obcas i wogole jestem na nie sila grawitacji nie dziala na 3 no moze 4 kosmyki wlosow i wygladam jakbym miala czulki..
Ja tez rozwazam zmiane pracy ale propozycja pensji nie jest adekwatna do obowiazkow a z reszta wszystkie to wiemy...
Ola ja niedosc ze zostalam z kredycikiem to i pogode mialam cudenko... 2 tyg lało
a kolorek funduje se w solarium..olka30, zizia_a, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A wiesz, papierosa też bym dziś zapaliła. Mój non stop zmienia zdanie co robimy z tym urlopem, ja się muszę dziś z wszystkim wyrobić, bo w końcu nie wiem czy idę jutro do pracy czy nie.. Jeszcze mi w głowie siedzi, że mogłam mieć dobrą pracę z koleżanką, która posiada coś takiego jak poczucie humoru to sama z tego zrezygnowałam, a przecież co ja się łudzę pewnie i tak w ciążę nie zajdę ((( Qwa
rybka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry (udajmy, że nie jest szaro, deszczowo i paskudnie). Mam dziś urlop i przygotowuję się do wakacji, chyba jednak w Polsce, bo te parę ofert za granicą, które na prawdę było mego okazjami znikło tak szybko jak się pojawiło niestety No nic myślę, że udamy się nad morze, ale wczoraj prognozy były super, a dziś już zapowiadają na weekend deszcz - zawsze jak jadę nad morze to pada Parę dni, a potem może na Mazury, też na parę dni, na 20 i tak muszę wrócić na chrzciny, więc plany wakacyjne jakie mieliśmy i tak padły z trzaskiem Będzie paskudnie to będziemy intensywnie pracować nad fasolką, a co tam..
Miłego dniazizia_a, rybka lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam z Turcji, jest do d.. Jak na razie nic mi się nie podoba, porównuję z poprzednimi wakacjami w Turcji i żałuję, że się dałam mojemu namowić, a skoro już Turcja była najtańsza to trzeba było jechać tam gdzie już mieliśmy sprawdzone Ach, cały rok będę żałować, że nie odwiedziliśmy tego naszego morza, tak mi się chciało tego zapachu jodu w powietrzu, chłodnego wiatru i smażonych rybek.. A teraz skwar, smród i kebab który nawet nie udaje kebaba I jeszcze region gdzie same ruski i niemcy i obsługa prawie nie gada po angielsku, jakaś masakra. Ja na urlop Rybko wzięłam kredyt, bo doszłam do wniosku, że może tydzień poza domem zwiększy nasze szanse, zobaczymy. Na razie testy owu wychodzą blado, a jacory bolą. Czuję, że zamiast fasolki będzie torbiel.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, Turcja się zrehabilitowała morzem Śródziemnym.. Poprzednio byłam nad Egejskim i temp. wody byłą 14 stopni, a tu teraz 24, w życiu nie byłam nad tak ciepłym morzem.. Fale duże, ale wchodzi się do wody jak na źródłach termalnych, a ten szum. Wieczorem były takie fale, że szumiało jakby odrzutowce w pobliżu latały, ale pokaz sił natury cudowny, mogłabym spać na plaży..
A owulacji dalej nie ma Gin mówił sobota - niedziela, a tu poniedziałek i temp. tylko spada, testy wychodzą ledwo widoczne, a został mi tylko jeden, tak że dzieciątka chyba stąd nie przywiozę. Na co ja liczyłam, stara a głupia No nic, przynajmniej się napiję darmowych drinków.
Jak tam pogoda w naszym cudownym mieście Zizia?iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Oluś!! nie trać nadziei!! będzie dobrze i goń męża ile wlezie pij jak Ci dają za darmo i znowu goń męża
u nas świeci słoneczko..przynajmniej dzisiaj..i jest milusio:) szkoda tylko ze dopiero późnym popołudniem będę w domu...ale Ty używaj ile się da i opalaj si e na słoneczku:)
ehh..zazdroszcze CI tego szumu...ja musze czekać do września ehh ehh:(olka30, rybka lubią tę wiadomość