W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej z mężem zaczynamy się powoli starać o potomstwo
w czwartek idę do ginekologa i jeżeli pozwoli i podejmie się prowadzenia ciąży to od przyszłego cyklu zaczniemy działać w tym temacie.
Jestem tu nowa jak widać (hehe) mój pieerwszy cykl jest jakiś taki dziwny ale zobaczymy co ma być to będzie
Powodzenia dla wszystkich staraczek trzymam kciuki
P.S. mam nadzieję że strzeliłam się w dobre forum jak nie to przepraszamolka30 lubi tę wiadomość
-
hejka kochane witam nowe kolezanki super ze dolaczacie ola wspolczuje towarzystwa w pracy ja mam saune w pracy pracuje na dworze wiec pot sie leje ale towarzystwo mam super ba nawet zajefajne kolezanka z okolic poznana rok temu super i starszy pan (ma corke w moim wieku) tez super sa tez osoby tak zwane z doskoku ale na ich temat niema co pisac bo przychodza na tydzien potem maja wolne bo niema tyle pracy i po okolo dwoch tygodniach wracaja na tydzien ...podczytuje was w wolnej chwili wiec mi pisac i pisac dobra ide robic obiadek pamietam o kazdej z was i bede was nawiedzac PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAP
olka30 lubi tę wiadomość
-
rybka co dobrego na obiadek robiłaś?
Kompletnie nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad.
U mnie upał troszkę minął, częściej wieje wiatr, ale duchota straszna, no nie ma czym oddychać
Mnie od rana boli podbrzusze i okolice lewego jajnikaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 17:16
rybka lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Mamy pod górkę, bo takie czasy nastały dla bab. Wywalczyłyśmy równouprawnienie, więc chłopy doszły do wniosku: radźcie sobie ze wszystkim same, a że jesteście słabsze to i tak w nagrodę dostaniecie mniej Tak to mniej więcej wygląda. Doktorek mnie zaprosił w czwartek do szpitala na małe tete a tete, zobaczymy czy moje jajo rośnie - chyba znowu na lewym jajniku, prawy widać ożył jednorazowo. Dziś doszłam do wniosku, że nie mogę być taka dupa wołwa i zapytałam o ten urlop koleżankę wprost, po prawdzie delikatnie ale dałam znać, że mi się to nie podoba. I tak zrobi co zechce. A na jutro się umówiłam z tą koleżanką z drugiej "opcjonalnej" pracy, żeby jej powiedzieć, że rezygnuję, pewnie od rana będę mieć stresa Jutro jeszcze muszę wpaść do banku posępić jakiś debecik, bo mój M planuje wakacje na zasadzie gdzie jedziemy? A jak za pytałam za co? zrobiło się strasznie cicho. Już się nauczył, że przecież mózg ma w mojej głowie to swój musi oszczędzać
Rybka fajnie, że wpadłaś. Kiedyś też tak pracowałam jak ty i strasznie za tym tęsknię, nowi ludzie, wesoło, luźno, a nie takie sztywniactwo jak teraz.. Sama chciałam można powiedzieć.
Sana na jutrzejszy obiad proponuję zupkę ogórkową, chodzi za mną już tydzień, ale nie mam kiedy zrobić.rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzis weszlam na wage( wrog nr 2 tuz za tesciowa) i ciapki mi opadly do samych kolan..
kurczaczki co robie nie tak? Miesiac glodu mija a waga drgnela o 200 gramow.. leeee
zwatpilam.. euch i mniej zrec przestalo dzialac.. a to co zobaczylam mnie sie nie podoba.. daleko do przed slubnego 58..
zizia_a, olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
lilys wrote:( wrog nr 2 tuz za tesciowa)
hahaha mamy podobnie:D tesciowa to u mnie wróg nr 1
a waga nr 2
poza tym to Bry:)
dziś bedzie dobry dzień pogodziłam sie z małżem wiec bedzie ok:) do następnego razuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 10:01
olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Czy będzie dobry to się okaże.. Pogoda dość średnia, ale w sumie dobrze, że dziś nie ma takich upałów. Mój urlop się zbliża, ale perspektywa bajecznej zagranicy się oddala. No cóż, w Polsce też jest fajnie jak jest pogoda..
A waga? Cholerne lato, bo w zimie wszystko można ukryćlilys, zizia_a, rybka lubią tę wiadomość
-
lilys kochana jak chcesz schudnąć to nie tędy droga. Jeśli będziesz się głodzić to nie schudniesz, albo schudniesz, ale zaraz będzie efekt jo-jo.
Trochę się na dietetyce znam, więc mówię z tego co się dowiedziałam w szkole i co wiem z praktyki.
Pierwszy krok to jedzenie regularnie, 5 posiłków dziennie. Pierwszy posiłek najpóźniej 2 godziny po przebudzeniu, ostatni - najpóźniej 2-3 godziny przed snem.
Do tego zdrowe odżywianie, sport i ani się obejrzysz jak uzyskasz idealną figuręolka30, rybka, iza30 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Też tak kiedyś mówiłam Tynka, z wiekiem wszystko przychodzi Jeszcze nie dawno nie rozumiałam skąd się biorą boczki, w życiu z tym problemów nie miałam, a teraz zasiadłam w biurze na tyłku, niedoczynność tarczycy się włączyła i myślę tylko o tym jak ukryć te cholerne boczki Poza tym figura się zmienia z czasem, wiem po sobie, kiedyś byłam tyka z góry na dół, praktycznie bioder nie miałam, a potem się rozjechały, tak sobie same
Odliczam, jakieś 10 - 15 min. i będzie padać, bo jeszcze 15 min. temu góry było widać, a teraz już nie.Tynka1990, rybka lubią tę wiadomość