W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDla zakladu z mezem zrzucilam 8 kg. Solarium kilka nowych worko-sukienek typu tunika dla brzuchatych i sie zazelo.. mezaty furii dostaje.. bo sie ludzie ogladaja.. odjelam sobie 10 lat.. a cycki w porzadku. Bo gdybym z nich zjechala wagowo byly by 2 aspiryny w asyscie miseczki a:)
Co najlepsze malzon jakos inaczej na mnie pacza.. ba nawet z olejkiem masaz mnie zrobil.. bez prosb grozb i szantazy..
Olcia ja co do futra na glowie i wybielania mam male doswiadczenie.. nieuk i noga wiec baaardzo dziekuje za pomoc..
Przeszla mi tez presja na dziecko. Chyba zaakceptowalam pewne fakty ..Ania_84, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUwierz mi ze jak gotuje obiad to plakac mnie sie chce.. jak szykuje mezu walowe do pracy tez.. obecnie on jada ja patrze;) zasliniona po pas jak nie po kostki..
te wszystkie lasagne roladki, schabowe pod pierzynka.. omleciki.. biteczki... chinczyki i inne rarytaski a ja szklanka wrzatku i .. salatka .. 2 listki i pomidorro...
i siedze tak patrzac jak moj ksiaze palaszuje jak mu sie uszeta trzesa.. i nie wiem czy posilek ten przezyje czy .. nie.. instynkty mordercze mnie nachodza no bo jak .. jak tak mozna .. on moze a ja nie..
i wez tu zrozum nature.. ten czlek zje za trzech.. i mlasknie piadrdnie i po kaloriach.. postura apollo prawie.. no prawie a ja jak tylko zerkne ukratkiem na sosik.. plum dupeczka o rozmiar wieksza.. ba pomysle o bialej czekoladzie i bach waleczek na brzuszku nowy chyba jakis..
eh zycie zycie...olka30, zizia_a, Angelabd lubią tę wiadomość
-
Haha uśmiała się
Ja myślę, że mi by wystarczyło odstawić słodycze i fast foody i byłoby ok, chociaż jakoś przesadnie tego nie jem. Ale o diecie takiej jak piszesz to mogę zapomnieć, w życiu bym nie dała rady. Czasem mam dzień, że nie mam apetytu i prawie nic nie jem, ale ogólnie jestem z tych wiecznie głodnych i pragnących mięsa -
nick nieaktualny
-
Dziękuję za odpowiedź.
Byłam dziś u gin i okazało się,że panikuję
No ale cóż.. Przywykłam,że nic z tego
U nas nad morzem przepiękna pogoda,cieplutko.
Czas na kawkę na dworze,żeby się odstresować.
Miłego i słonecznego dnia dziewczynylilys lubi tę wiadomość
-
No to za 15 min. zacznę oficjalnie weekend i to w sumie dłuższy, bo na poniedziałek wzięłam sobie urlop, muszę załatwić parę badań, może załatwię bolącego zęba, a że pogoda ma być nadal cudna to jakiś basen może odwiedzę z siostrzenicą, albo pojadę do lasu na borówki A dziś to mnie tu już łeb boli, ale nie będę robić kawy na 1 minut przed wyjściem.
Miłego weekendu życzę i duuużo słonkaGosieńska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI podsumowanie mojego weekendu.. bede spala na stojaco ale bede piekna bracowa albo zamienie sie w boa dusiczke. Olcia dziekuje za pomoc jestem blondynka.
weekend pod znakiem bociana .. wszedzie bociany .. na drodze na slupie polu chalupie.. naluczylam z 25 bocianich dziobow.. gdzie nie zerklam tam bocius..mysle se widzac jednego w gorze. kurna chlopie przynies mi cos .. i co i owszem przyniosl .. jak chlapnal na samochod tak godzine go mylam zeby kupcie usunac.. bociany wszedzie bociany..olka30 lubi tę wiadomość
-
Hahaha lilys może wkrótce bocian przyniesie Ci atrakcyjniejszy prezent
Pozwolę sobie dołączyć do Was i ja tak jak u surykatki, to mój pierwszy cykl starań. Jeszcze kilka dni i się okaże, czy owocny
U mnie dziś całe południe była piękna pogoda, ale pod wieczór zrobiło się duszno, a ja stałam się kolacją tutejszych komarów... eh, cała pogryziona jestem i weź tu człowieku tego nie drap, jak swędzi jak diabli...lilys lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny