W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Mam pytanko,bo chyba fixuję.
Planowana @ miałam dostać 29,dostałam 28 i trwała dwa dni, 3 iego dnia to już tylko "woda(?)" taka jakby brudna. Pani gin powiedziała mi dzien przed @ że jest powiększona śluzówka więc nie mam się martwić. Testy zrobiłam 2dni temu oba negatywne. Wizytę mam dopiero 10tego. Ale bli mnie bodbrzusze,prawie jak na @ tylko nie tak mocno, plecy.. i jakby napuchło mi to podbrzusze.
Nie wim czy już wariuję.. Czy może być to ciąża? Mam mieć nadzieję,czy raczej nie ma szans? Prooszę bardzo o jakieś odpowiedzi. -
nick nieaktualnySpokojnie poczekaj na wizyte u lekarza. Dla spokoju mozeszpojsc na bete.
przyczyn moze byc duzo. Np stres cykl bezowulacyjny bla bla bla.. ja w kazdym przypadku.. od torbieli poprzez bledny wpis w kalendarzu doszukiwalam sie ciazy.. cierpliwosci a jak jej brak to jedz na ostry jak boli i uwazasz ze cos jest nie tak.
trzymam kciuki i pozdrawiamGosieńska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeh a z nowosci u mnie..
popierdzielam dzis z pracy tuptam tuptam.. mija mnie 2 na oko 16 latków.. maly stres bo z takimi nigdy nic nie wiadomo.. nagle slysze jak ktos do mnie podbiega z tylu i slysze.. jestes sliczna czy mozemy sie umowic.. no wiesz wakacje sa to i starzy cie puszcza na impreze..
padlam ..
a mina chlopca jak mu powiedzialam ze gdybym sie dobrze postarala to moglabym byc jego mama.. bezcennaolka30, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lilys wrote:Heh a z nowosci u mnie..
popierdzielam dzis z pracy tuptam tuptam.. mija mnie 2 na oko 16 latków.. maly stres bo z takimi nigdy nic nie wiadomo.. nagle slysze jak ktos do mnie podbiega z tylu i slysze.. jestes sliczna czy mozemy sie umowic.. no wiesz wakacje sa to i starzy cie puszcza na impreze..
padlam ..
a mina chlopca jak mu powiedzialam ze gdybym sie dobrze postarala to moglabym byc jego mama.. bezcennaolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie rozjaśniacz trzymasz ok. pół godziny i farbę też, no można tak max. do 40 min. i oczywiście potem duuużo odżywki, żeby ci włosy nie powypadały. W ogóle przy rozjaśniaczu to trzeba kontrolować, bo niektóre włosy szybciutko się rozjaśniają i może wystarczyć 20 min.
-
Też miałam podobną sytuację jak ty z tymi chłopcami, tak ze 3 lata temu, szłam piękna, młoda, długowłosa i się takich dwóch chłystków za mną włączyło z takimi tekstami Radochę miałam jak cholera potem, teraz już się chyba postarzałam, bo już mnie takie sytuacje nie spotykają. Przez tą swoją pracę brzydnę w oczach
zizia_a, lilys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki
ostatnio malo co pisze bo ogolnie nie mam czasu siasc i tak sie wbic gdziekolwiek w temat
od soboty jezdizmy z pieskiem do wet bo poszedl na panny i wrocil pogryziony..i to bardzo ;/ plus duzo pracy
a ze dzieki pracy przy kompie mam mega zmecozne oczy to pozniej nawet mi sie nei chce siasc o kompa
unas bez zmian czekamy jeszcze 3 tyg na genetykeolka30 lubi tę wiadomość