W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
na dzisiaj... mam bardzo regularne cykle... w poprzednich dwóch brałam clo, a teraz odpuściłam, a wykres prowadzę, bo lubię notować wszystko. O dziecko staramy się już dwa lata. Mam córkę w wieku 7 lat, ale mój mąż zginął w wypadku jak córeczka miała roczek teraz mam kogoś i coś ze mną jest nie tak, ze nie mogę zajść w ciąże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 11:50
-
olka30 wrote:Hm dziwne Tynka..
Hava poczekaj do jutra, bądź czwartku i zrób test jak @ nie przyjdzie..
czekam sobie cierpliwie do wizyty
a co do nakręcania to nie wiem jakim cudem ale ja wyluzowałam. Wcześniej zawsze sprawdzałam kiedy wypadają płodne, czy akurat w pracy będę itp a teraz wiem, ze owu przypada na czwartek/piątek i nici z serduch bo do 23 w pracy będę a i tak jakoś spokojnie to przyjmuję.
-
Hava przyczyn tego, że nie możesz zajść w ciąże może być tak wiele.. Zresztą nie tylko z twojej strony.. Ale jeszcze nic nie przesądzone skoro nie ma @. Widziałam dużo wykresów gdzie test wychodził dopiero 15-16 dpo.
Tynka ja już, kolokwialnie mówiąc, stara jestem.. Jak byłam młoda to mnie śmieszyło stwierdzenie, że komuś tyka zegar biologiczny A teraz mi tyka głośno nad głową i tego się nie da wyciszyć -
ale chyba każda nakręca się podobnie bez względu na wiek... ja przynajmniej pamiętam swoje początki
Teraz wyluzowałam bo jak coś to mamy w planach klinikę a jak wtedy nie wyjdzie to adopcja.
I wiem, ze będę miała swoje szczęście, czy sama urodzę czy zaadoptuję to będzie. Chociaż oczywiście wolałabym sama urodzićolka30 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, ja czekam az @ sie skonczy i pojde prywatnie do gina i na wszystkie badania bo jeszcze zadnych nie robilam poniewaz moj obecny lekarz nie chcial nic ze mna robic ani badan ani zadnej pomocy bo stwierdzil ze jestem za mloda i staram sie rok a nie 2 .....
Czas wziasc wszystko w swoje rece, ide prywatnie, zaplace i zrobie wszystkie badania a mąz pojdzie przebadac nasienie koniec nie pewnosci, chce wiedziec czemu tak sie dziejeolka30 lubi tę wiadomość
-
zgadza się, wiem, że przyczyn może być wiele W pierwszą ciąże jak zaszłam to też długo wyczekiwane było nie chce już robić testów, bo jakby miał być pozytywny to chyba już by wyszedł chociażby w 11 dpo... bardzo boli mnie głowa- i to jestem w stanie przypisać I ciąży i w sumie wtedy żadnych objawów nie miałam tak jak teraz
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Zizia jak się tu nie nakręcać??
wiem wiem..sorki...nie da sie:( ehhh..sama sie nakręcam..dni płodne..odliczam wyliczam..ale w tym miesiącu postanowiłam nie liczyć..i nie patrzeć na te niby dni płodne..zobaczymy jak wyjdzie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 12:50
olka30 lubi tę wiadomość
-
Ja się nie gniewam Dobrze, że dziś mam nieco lepszy nastrój niż wczoraj, bo wczoraj to tylko się tempą żyletkom pociąć.
Ale mój mnie wziął do tego kina i tak mnie ta bajka podniosła jakoś na duchuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 12:55
zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli nie było sexsu w tataraku.. Kurde
Zizia byliśmy ze znajomymi - 3 tyg. po ślubie, w trakcie seansu był alarm ppoż, nie chcieli nas wypuścić z kina, ale nasi M poszli obadać sytuację, a my się zastanawiałyśmy czy w ogóle wrócą Romantycznie Ale bajka super. Po seansie mój M. zabrał moje zakupy i śmieci i wyrzucił wszystko do kosza. Dobrze, że w połowie drogi na parking stwierdziłam, że czegoś mi brakujeJusWik lubi tę wiadomość