W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, już wczoraj były Lipa z tymi badaniami, bo to podstawowe i prawie nic tam nie ma, ale mądra kobieta zapytała i dokupiła mężowi morfologię 10 % prawidłowych plemników Jest poprawa!
Wypytałam o ten rządowy program i wszystko i dowiedziałam się, że od 1 lipca państwo refunduje leki do stymulacji przed in vitro, jest to oszczędność 5 - 7 tys. zł I mamy szansę się zakwalifikować, po prawdzie jeszcze się nie umówiłam na pierwsza wizytę, ale myślę że jeśli jednak nadejdzie @ to się zdecydujemy Plemniki mamy, więc można startowaćTynka1990, zizia_a, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny pisałam tutaj ostatnio z pytaniami .
Chciałam się pochwalić że dziś zobaczyłam dwie kreseczki na teście .
Cykl co 29 dni . Okres spoznil sie o jeden dzien .. zamiast niego pojawiła się białe upławy i czułam jak bym miała dostać właśnie@ .
Codziennie mierzyłam temp w pochwie rano i była 37,3 nie zmieniała się .
Objawem którego zauważyłam pełno żył na piersiach.
Teraz to tylko się zdrowo odżywiać i się oszczędzać
Pozdrawiam mamusie i mamusie przyszłe .
Powodzeniarybka, olka30, JusWik lubią tę wiadomość
-
hejka kobietki przepraszam przepraszam i jeszcze raz przepraszam ze tak milcze ale doba jest dla mnie za krotka praca potem szybko obiad w domku potem ogarnac po obiedzie porzadki w domku itp.ale od wrzesnia bede zagladac veronka gratuluje ciazy!! olka super ze wyniki lepsze super ciesze sie niezmiernie pamietam o was bezustannie i brakuje mi kawy porannej w waszym towarzystwie ale o 4.45 nikogo i tak by tu jeszcze niebylo praca super szkoda ze tylko do 27 sierpnia ale dobre i to kupie wegla na zime zeby w dupke bylo cieplo pozatym jestem zabiegana tak ze nawet wykresu teraz nieprowadze niemierze i niewiem kiedy byly serduszka mika gratuluje coreczki super!!! dobra kobietki pisac prosze wiecej zebym miala co nadrabiac sle wam wszystkim wielkie buziaczki i mocno kazda tulei sciskam zycze udanych urlopow,tym co w pracy dzialajacej klimy,a tobie tynius samych szostek z egzaminow... <3papatki odezwe sie w wolnej chwili tyniu napisze smska jak doladuje karte po wyplacie czyli we wtorek lub w srode papatki tesknie strasznie za wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 19:09
olka30, Tynka1990, JusWik, Mika85 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, paskudny dzień dzisiaj.
Obudziłam się o 3 w nocy, ptaszyska tak ćwierkały, że pospane.. Usnęłam po 5 przed 6 trzeba było wstać tak, że będę funkcjonować trochę bokiem dzisiaj.
Nad ranem burza była konkretna,a teraz niebo zieje szarością
JusWik, zizia_a lubią tę wiadomość