W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry, dobry Wiecie co wczoraj byłam u lekarza na wizycie, i mialam badania , testy elektronicznej homeopatii i nigdy nie powiedzialabym ze jestem zatruta toksynami które mogą być powodem moich poronien itd... no i za niski progesteron mam, za 4 mies będę się oczyszcząc, co się wiąże z niezlymi kosztami, no ale co sie nie zrobi dla dzidziusia by w koncu się narodził .... :*
olka30, Mika85 lubią tę wiadomość
-
badanie elektroniczne homeopatii , lekarz do palca mi przyciskał taką końcówką w lewej dłoni trzymałam taką metalową rączkę co mierzyła tam wszystko, takie badania kosztuje 200 zł, ale tym urządzeniem zbadał mi wszystko praktycznie i hormon tarczycy i progesteron, i jajniki macice pochwe itd.. sama byłam w szoku..
-
lekarz to oczy takie wielkie zrobił jak zobaczył ze jestem tak zainfekowana toksynami , mówi taka młoda a tak ostro obciążona toksynami srodowiskowymi , i tylko sie zapytal gdzie ostatnio pracowalam, to powiedzialam mu ze w ziemniaczance tam cały czas się w mączce siedzi itd i ten pył, to już po częsci wiedzial dlaczego tyle zanieczyszczen,