W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaka tu cisza... nikt nic.. ojej... z kim ja sie kawy napije?
Jako ze wpadlo mnie wczoraj 28 zapraszam na ciacho.. meziwaty sie postaral.. okolice ovu sa pelnia byla albo prawie pelnia;) a bocianich lebkow w weekend naliczylam z 15 sztuk;)
Chociaz powiem szczerze ze mam wrazenie ze ten cykl byl bez ovulkowyzizia_a, olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Właśnie zalogowałam się pierwszy raz na to oto forum i mam kilka pytań
Czy pomiar temperatury ciała faktycznie ma odniesienie do ovu? Bo w sumie staramy się z moim o dzidzi 4. miesiąc ale dopiero teraz wpadłam na pomysł żeby jakoś monitorować jak wygląda dokładnie cykl w sumie do tej pory próbowaliśmy zawsze około 14 dc no ale jakoś nie daje efektu
Czy testy owulacyjne coś dają? bo w tym cyklu chciałabym sobie takowy zakupić a jakoś nie mogę się przekonać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 16:23
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pozdrawiam was wszystkie:)
Bardzo malo czasu ostanio mialam przygotowanie urodzin synka, ale na szczescie juz po wsystkim.
Dla wczesniejszego zabicia nudow zajelam sie troszke robieniem biżuterii.
Mam nadzieje ze teraz znajde troszke czasu zeby tu zagladac
olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam! Po Turcji od wczoraj i po chrzcinach dzisiaj, zakończonych ratowaniem przeze mnie i mojego M paralotniarza, który się koło nas rozwalił jak wracaliśmy do domu.. Weekend pełen wrażeń.
Ach Zizia, piłam ile wlezie, sex nadrobiony na pół roku, a co z tego będzie to będzie. Odsapnęłam od normalnego życia to i jasność umysłu mi trochę wróciła, ciut przemyślałam i doszłam do wniosku, że trochę szkoda życia na podporządkowanie go jednemu celowi. Nie odpuszczam, ale zacznę myśleć też o innych ważnych dla mnie marzeniach.
Boćki widziałam jadąc na lotnisko i wracając z, ale trochę się ich w życiu naoglądałam i co??
Witam w klubie cierpiących od klimatyzacji.. Gorącą Turcję pożegnałam paskudnym zapaleniem zatok, trzy dni umierałam, dopiero dziś popołudniu trochę mi ulżyło po lekach na zatoki i apapie.zizia_a, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, ja jeszcze się urlopuję, chyba do środy, zobaczymy..
Lilys ja w końcu się dzisiaj napiłam na spokojnie polskiej kawy i normalnie niebo w gębie. Turki to nam taką serwowały, że się pić nie dało zupełnie
Też dziś lecę do gina, bo jestem ciekawa czy w ogóle to moje jajo pękło.
Miłego dnia!lilys, Mika85, rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Tez lece dzis do gina.. zobaczymy co powie. Czy torbiel znowu urosla(wskazuje na to bol i skurcze) czy cholernik zniknal ? Napewno cera mi sie poprawila;)
Ale za to samopoczucie do du.. jakos zebrac sie nie moge.. nawet jawa nie sprawia radosci..rybka lubi tę wiadomość