X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! Na serio, chcę podejść na luzie to ciągle ktoś mi coś takiego palnie, że rozdrapuje rany i tyle ;( Wczoraj babcia, pewnie niechcący, bo powiedziałam "Jedziemy w piątek kupić prezenty dla dzieciaków", a babcia" Przecież nie macie dzieciaków"... No kurde ;( Jakbym nie wiedziała ;(
    Agula - najlepiej to pierwszego dnia po terminie @, a wcześniej to ja nie wiem.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agula85 wrote:
    Hej dziewczyny, napiszcie mi proszę kiedy najlepiej zrobić test ten czuły -10 ? W którym dniu po owulacji ?

Test jest na tyle czuły,ze może wykryć ciąże po jej zagnieżdzeniu i to też nie odrazu, dlatego taki test warto zrobić w dniu spodziewanej miesiaczki, albo przynajmniej 2 tygodnie po stosunku, wcześniej możesz tylko sie rozczarować ujemnym wynikiem co moze nie być zgodne z prawda, dlatego nie masz wyjścia musisz byc cierpliwa.....
    a jeśli chcesz szybko wiedzieć, zrób badanie z krwi beta hcg......to badanie jest wiarygodne i wykrywa naprawde bardzo wczesną ciąże, możesz je już wykonać troche wcześniej niż zwykłego sikanca......jednak doradzam spokój i cierpliwość....no i życze jak najbardziej DWÓCH KRESEK

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Dzięki dziewczyny! Na serio, chcę podejść na luzie to ciągle ktoś mi coś takiego palnie, że rozdrapuje rany i tyle ;( Wczoraj babcia, pewnie niechcący, bo powiedziałam "Jedziemy w piątek kupić prezenty dla dzieciaków", a babcia" Przecież nie macie dzieciaków"... No kurde ;( Jakbym nie wiedziała ;(

Kochana moja !! Nie musisz dziękować. Po to przecież tu jesteśmy <3
    Kochamy cię i będziemy pod każdym względem cie wspierać :) Nawet wtedy kiedy nie będziesz tego chciała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 17:53

myszkaazi lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Wlasnie przyszlam zobaczyc co slychac na forum :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadnijcie co robię? ;) Oglądam "Zbuntowanego anioła" na youtubie ;) Właśnie 2 odcinek zaczynam ;) Głowa nadal mi pęka, ale przynajmniej się pośmieje, bo dzisiaj samotny wieczorek mam, M. na noc został w pracy.

iza30, Nusia1989 lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Zgadnijcie co robię? ;) Oglądam "Zbuntowanego anioła" na youtubie ;) Właśnie 2 odcinek zaczynam ;) Głowa nadal mi pęka, ale przynajmniej się pośmieje, bo dzisiaj samotny wieczorek mam, M. na noc został w pracy.
    Oj mnie tez cos dzis glowa boli :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • aniulkab86 Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostry spadek ciśnienia :) mnie też ćmi

bfars8fw0g28yjry.png

b3c1882628645acb65def862c735147f.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, ja to dzisiaj wzięłam Apap nawet, chociaż unikam brania tabletek, ale to i tak mało, co dało. Położyłabym się spać, ale muszę trochę pracy na komputerze zrobić.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Ja to jestem zmęczona... Na obiadek zrobiłam kurczaka zapiekanego w zupie cebulowej, oczywiście pomijam fakt,że jak już go zrobiłam to kompletnie straciłam na niego ochotę :P

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, widze ze wy tu juz o swietach, o prezetach ;) wiecie i ja mam dzisiaj bol glowy, od kad sie obudzilam.... U mnie to tak wieje dziisaj i teraz sniegiem sypie... Brrrr masakra ;(

• iza30 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Hej, widze ze wy tu juz o swietach, o prezetach ;) wiecie i ja mam dzisiaj bol glowy, od kad sie obudzilam.... U mnie to tak wieje dziisaj i teraz sniegiem sypie... Brrrr masakra ;(
    U mnie na szczescie przestalo wiac oby juz nie wialo

20150409580413.png

200707184670.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, u mnie to tak wieje, że gościowi w pizzerii szyby na tarasie powyrywało, a wieje coraz mocniej.... Nawet nosa za drzwi nie wychylę, bo różne rzeczy mogą latać.

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przydalo by sie troszke sloneczka :) ale na pare najblizszych miesiecy mozna pomarzyc ;)

• iza30 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    O matko, u mnie to tak wieje, że gościowi w pizzerii szyby na tarasie powyrywało, a wieje coraz mocniej.... Nawet nosa za drzwi nie wychylę, bo różne rzeczy mogą latać.
    u nas tak bylo od 3 rano do 18 i narazie mamy spokoj

20150409580413.png

200707184670.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam w Szwecji kilkadziesiąt metrów od morza i takiego wiatru to w życiu nie widziałam...

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Tak mi smutno, jak to czytam. Chciałabym bardzo buszować po sklepach w poszukiwaniu prezentów dla dzieci.. I później patrzeć jak maluszki, w słodkich zimowych piżamkach, wyciągają prezenty z butów (u nas tak Mikołaj przynosi prezenty 6.12) i jak się cieszą i bawią.. I jak krzyczą "Mamo! Zobacz!"...
    Jejku, aż się popłakałam... do mnie nikt nie mówi "mamo".. 0cray.gif

Wiesz, ze mozna wziac dziecko na swieta z domu dziecka? na same swieta...takie dzieci nie maja swiat :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Wiem co przeżywasz. Ja, po informacji, że ciąża przestała się rozwijać, ale jeszcze przed zabiegiem (więc jeszcze pełna ciążowych hormonów i z mdłościami), pojechałam na roczek kuzynki córki. W pewnym momencie podchodzi do mnie jedna z ciotek i mówi "słyszałam, że w ciąży jesteś?" i gładzi mnie po brzuchu. Ja nie chcąc wiele tłumaczyć powiedziałam tylko "nie". Na co ona "a to i lepiej". Myślałam, że z łazienki nie wyjdę tak się łzami zalałam. Ludzie nie mają w ogóle taktu. Ani wyobraźni chyba. Czasem mogliby się w język ugryźć... Albo w DUPĘ!
    Aż się wkur**łam jak to piszę! Grrr!

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w Anglii, west Yorkshire na ogrodku 6 metrowa choinke przewrocilo! padla w poprzek ogrodu, nasz plot i sasiada szlag trafil i nasze szopke na narzedzia tez! masakra!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Wiesz, ze mozna wziac dziecko na swieta z domu dziecka? na same swieta...takie dzieci nie maja swiat :(
    Wiesz, później bym nie miała serca zawieźć z powrotem takiego dzieciaczka do domu dziecka chyba :(

weronika86 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Ovulka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ja mieszkam w Szwecji kilkadziesiąt metrów od morza i takiego wiatru to w życiu nie widziałam...
    Ja w norwegii, wiec sasiadki ;) tez mieszkam przy samej wodzie. I rowniez jestem w szoku z pogoda...

Little Frog lubi tę wiadomość

‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ