W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny! Na serio, chcę podejść na luzie to ciągle ktoś mi coś takiego palnie, że rozdrapuje rany i tyle ;( Wczoraj babcia, pewnie niechcący, bo powiedziałam "Jedziemy w piątek kupić prezenty dla dzieciaków", a babcia" Przecież nie macie dzieciaków"... No kurde ;( Jakbym nie wiedziała ;(
Agula - najlepiej to pierwszego dnia po terminie @, a wcześniej to ja nie wiem. -
nick nieaktualnyAgula85 wrote:Hej dziewczyny, napiszcie mi proszę kiedy najlepiej zrobić test ten czuły -10 ? W którym dniu po owulacji ?
Test jest na tyle czuły,ze może wykryć ciąże po jej zagnieżdzeniu i to też nie odrazu, dlatego taki test warto zrobić w dniu spodziewanej miesiaczki, albo przynajmniej 2 tygodnie po stosunku, wcześniej możesz tylko sie rozczarować ujemnym wynikiem co moze nie być zgodne z prawda, dlatego nie masz wyjścia musisz byc cierpliwa.....
a jeśli chcesz szybko wiedzieć, zrób badanie z krwi beta hcg......to badanie jest wiarygodne i wykrywa naprawde bardzo wczesną ciąże, możesz je już wykonać troche wcześniej niż zwykłego sikanca......jednak doradzam spokój i cierpliwość....no i życze jak najbardziej DWÓCH KRESEK -
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Dzięki dziewczyny! Na serio, chcę podejść na luzie to ciągle ktoś mi coś takiego palnie, że rozdrapuje rany i tyle ;( Wczoraj babcia, pewnie niechcący, bo powiedziałam "Jedziemy w piątek kupić prezenty dla dzieciaków", a babcia" Przecież nie macie dzieciaków"... No kurde ;( Jakbym nie wiedziała ;(
Agula - najlepiej to pierwszego dnia po terminie @, a wcześniej to ja nie wiem.
Kochana moja !! Nie musisz dziękować. Po to przecież tu jesteśmy
Kochamy cię i będziemy pod każdym względem cie wspierać Nawet wtedy kiedy nie będziesz tego chciałaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 17:53
myszkaazi lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Zgadnijcie co robię? Oglądam "Zbuntowanego anioła" na youtubie Właśnie 2 odcinek zaczynam Głowa nadal mi pęka, ale przynajmniej się pośmieje, bo dzisiaj samotny wieczorek mam, M. na noc został w pracy.
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Tak mi smutno, jak to czytam. Chciałabym bardzo buszować po sklepach w poszukiwaniu prezentów dla dzieci.. I później patrzeć jak maluszki, w słodkich zimowych piżamkach, wyciągają prezenty z butów (u nas tak Mikołaj przynosi prezenty 6.12) i jak się cieszą i bawią.. I jak krzyczą "Mamo! Zobacz!"...
Jejku, aż się popłakałam... do mnie nikt nie mówi "mamo"..
Wiesz, ze mozna wziac dziecko na swieta z domu dziecka? na same swieta...takie dzieci nie maja swiat -
myszkaazi wrote:Dzięki dziewczyny! Na serio, chcę podejść na luzie to ciągle ktoś mi coś takiego palnie, że rozdrapuje rany i tyle ;( Wczoraj babcia, pewnie niechcący, bo powiedziałam "Jedziemy w piątek kupić prezenty dla dzieciaków", a babcia" Przecież nie macie dzieciaków"... No kurde ;( Jakbym nie wiedziała ;(
Agula - najlepiej to pierwszego dnia po terminie @, a wcześniej to ja nie wiem.
Aż się wkur**łam jak to piszę! Grrr! -
weronika86 wrote:Wiesz, ze mozna wziac dziecko na swieta z domu dziecka? na same swieta...takie dzieci nie maja swiat
weronika86 lubi tę wiadomość