W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovulka wrote:Niestety kochane ja musze spadac... Powiesic jeszcze pranie, cos troszke ogarnac bo jutro rano do pracy a potem mam imprezke z pracy wieczorkiem a wiec bede sie odstresowywac w norwesko niebianskim spokoju i ich bezstresowosci
-
Ja też uciekam. Bo w taką pogodę to najlepiej się serduszkować w ciepłym łóżeczku. Trzymajcie się ciepło i niech wiatr Was nie porwie nigdzie. Dobranoc
Little Frog, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
Nusia1989, karmelek, iza30, Kasiula09, rybka, stardust87, ~Agnieszka, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
Cudowna wiadomość, gratulujęrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
-
Hej dziewczyny, cieszę się że nie tylko ja tak wariuję czekając na te dwie kreski. Niby to dopiero trzeci cykl starań ale to bardzo działa na emocje. Dobrze że jest miejsce gdzie można pogadać z kimś kto też nie może się doczekać tej małej istotki.
rybka lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:ewcia czyli wychodzi na to ze dwa @ mialas normalne? a teraz tez Ci sie chyba zaczal? dostalas jakies leki?
rybka lubi tę wiadomość
-
ewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
rybka lubi tę wiadomość
-
ewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
Kochana gratulacje ładny prezent na mikołajki dostałaśrybka lubi tę wiadomość