W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane w ten strasznie wietrzny dzien!!!!!!! izka mam pytanko do ciebie wlasnie- kiedy robisz test? niepisz ze jest niemozliwe zebys byla bo jest mozliwe czekam na odpowiedz!!! wszystkim zaciazalym kolezanka gratuluje!!!! aaaa i zycze duzego mikolaja!!!!
-
a impulsywnie znowu jajnik lewy pobolewa troche mi sie glowie zawraca ale spoko wczoraj znowu krzyz wieczorem dokuczal...troche w mojej lepetynie siedzi ze ta @ w nd przyjdzie.... dzis moja fasolka ma 2 tyg po owulacji hehe
-
rybka wrote:hej kochane w ten strasznie wietrzny dzien!!!!!!! izka mam pytanko do ciebie wlasnie- kiedy robisz test? niepisz ze jest niemozliwe zebys byla bo jest mozliwe czekam na odpowiedz!!! wszystkim zaciazalym kolezanka gratuluje!!!! aaaa i zycze duzego mikolaja!!!!
Kurde u mnie na szczescie juz nie wieje, ja mialam noc wczesniej tak jak ty wspolczuje kochana -
kada24 wrote:a impulsywnie znowu jajnik lewy pobolewa troche mi sie glowie zawraca ale spoko wczoraj znowu krzyz wieczorem dokuczal...troche w mojej lepetynie siedzi ze ta @ w nd przyjdzie.... dzis moja fasolka ma 2 tyg po owulacji hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 08:04
-
aha!!!! to sloneczko okropnie mocno kciukam zeby los splatal ci figla i jutro na tescie dwie krechy sie pojawily!!!!! u nas wialo od wczoraj popoludnia w nocy i teraz koszmarnie mocno..az synek poprosil zeby mial dzis wolne od szkoly i ba dzis taki dzien ze mu dalam a co!!
iza30 lubi tę wiadomość
-
byla ze mna u gin w srode bo nie mialam z kim ja zostawic to sie kapla bo duzo zdjec od bobaskow bylo na scianie to pozniej sie w domu mnie pyta mamusia ty masz dzidziusia w brzusiu?? wiec jej mowie ze chyba tak a ona gada to sie musze opiekowac jak go wyplujesz hehe
iza30, Karolcia23369 lubią tę wiadomość
-
JA dziś od samego rana jestem wściekła jak osa. Kompletnie niewyspana przez ten wiatr. A jak mi się już udało na dłuższą chwilę przysnąć, to zadzwoniła teściowa. O 5 rano!!! Z jakąś kompletną głupotą. Ręce mi opadły...a ja już się przestraszyłam, że coś się stało, bo kto dzwoni o takiej porze?
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej babeczki.
u mnie tata potrafi zadzwonic o 4 rano z pytaniem co u mnie no we francji jest wtedy piata ale tyle mu tlumaczylam ze w irlandi 4 i tak nie dociera . A jak by sie cos stalo a ja bym tel przyciszyla i nie odebrala . A tata do mnie czesc corcia co slychac ja wlasnie jade do pracy heherybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:widze litte ze dzis ty masz kiepski dzien..ja tez mialam niedawno ale dzis mam mega fajski i niewiem dlaczego zycze ci i wam tu wszystkim zajefajnego dnia i bardzo dobrych humorkow
rybka lubi tę wiadomość