W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
ja...ale sie posypał dzien..mamy kontrole w pracy..i musimy robić jakies bezsensowne listy wychodzącej korespondencji..wpływającej iitp itd...czyli liczymy w tysiacach..wrrrr:( a na dodatek jestem sama bo kolezanka ma urlop....płakać mi sie chce:(
-
Olka, pirelka dziękuję za odpowiedź. Jutro się melduje do ginekologa. Zawczasu się umówiłam na wizytę niż potem się denerwować, że nie ma terminu. A w pt wyjeżdżam na urlop więc dodatkowo tydzień opóźnienia by był.
Zerkniecie na mój wykres. Wczoraj dziwny spadek temp a dzisiaj znowu wzrost.
Jest szansa jakaś na zieloności? w galerii wykresów widziałam, że któraś z dziewczyn też miała spadek w 5dpo i w 6 wzrost. Ale ten spadek miała większy niż u mnie bo poniżej ptc. Ale zaznaczyła, że sikaniec jej wyszedł już w 8dpo
(https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html drugi wykres od góry)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:16
-
Karolcia możliwe że masz spore szanse, ale nie nastawiaj się za bardzo, bo potem rozczarowanie boli.. Mi wyszedł sikaniec dzień po spadku, więc prawdą jest że po zagnieżdżeniu beta wzrasta.. Możesz sprawdzić jutro, ale nawet jeśli to może być niska wartość i sikaniec może nie wyjść. Najlepiej poczekać min. do tego 10 dpo.
-
dokladnei pozatym.. pamietaj ze nie zawsze spadek oznacza zagniezdzenie bo zagniezdzenie moze trwac od 4- 12 dpo
najczesciej wystepuja spadk okolo 8-9 dpo wiec spokojnie daj se jak cos kropkowi zadomowic -
olka30 wrote:Karolcia możliwe że masz spore szanse, ale nie nastawiaj się za bardzo, bo potem rozczarowanie boli..
olka30 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dokladnei pozatym.. pamietaj ze nie zawsze spadek oznacza zagniezdzenie bo zagniezdzenie moze trwac od 4- 12 dpo
najczesciej wystepuja spadk okolo 8-9 dpo wiec spokojnie daj se jak cos kropkowi zadomowic
Staram się być cierpliwa i zawczasu nie robić testów, ale wiadomo, czasami się ulega swoim słabością i trzeba sprawdzić
ja mam nadzieję, że jak jest kropek to się zadomowi na całe 9 miesięcy -
jedziemy na urlop lada dzień bo w piątek więc pewnie nie będę aż tak myśleć bo wiadomo jak to na urlopie
a te dwa dni przed mam dosyć zajęte więc może jakoś zleci. Chociaż dzisiaj mam randkę z żelazkiem bo sterta ubrań do wyprasowania mnie już straszyła
jutro z kolei muszę się przeprosić z busem i mam wizytę u gina w związku z tą prolaktyną a później coś przyjemniejszego bo kosmetyczka
Ale nie wiem jak długo będę się wstrzymywaćolka30 lubi tę wiadomość
-
a powiedzcie mi dziewczyny, jak będę u lekarza jutro to wspomnieć, że miałam te skoki temp? Bo w razie gdyby mi miała coś zapisać to żebym mogła to brać gdyby się okazało, że jest kropek
-
ja w czasie kiedys sie staray zawsze mwoilam o tym lekarzowi ze sie staramy wiec istnieje mozliwosc z ejestem w ciazy ..nawet teraz jak czekamy na biopsje jader i probe pobierania plemnikow to lekrz I kontaktu nie chciala mi dawac mocnych lekow bo powiedziala ze to by mnie zdyskwalifikowalo do in vitro
olka30 lubi tę wiadomość
-
Hej, wiecie co.. byłam dzis u lekarza I kontaktu i chciałam zapytać o to czy te poradnie genetyczne co podała mi Ania czy są na NFZ ... a ona ze chyba tak, nawet nie podała mi adresu bo sama nie swiadoma gdzie są takie poradnie..masakra.. i mowi ze 6 miesiecy sie czeka ze to nie tak latwo, a ja mowie ze nie koniecznie 6 miesiecy bo mozna i szybciej, i wypisala mi skierowanie, a mowilam jej ze na razie nie potrzebuje bo dopiero bede dzwonic i sie umawiać na wizyte a ta swoje.. jutro sie jednak wybiore do mojego ginekologa.. i tak mam pare pytan do niego więc bede juz bardziej poinformowana...
Ania_84, olka30 lubią tę wiadomość
-
własnie w Łodzi czeka sie na wizyte maks miesiac
a na wyniki okolo 8-10 tygzoosiaa, olka30 lubią tę wiadomość
-
musisz zadzwonic i sie dopytac wiem tylko o Łodzi bo tam uderzalismy u nas w Kielcach tez dluugo sie czeka