W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja już czuje długi weekend.. W poniedziałek mam wolne i idę do gina, mam nadzieję że będzie dobrze i będziemy z M świętować. Wczoraj poczułam się w ciąży, nie dość że cały dzień mnie mdliło, bolał żołądek, swędziały cycki to jeszcze byłam tak słaba, że ledwo ruszałam kończynami. Wieczór bolały mnie krzyże i doszłam do wniosku, że nie koniecznie wszystko mi się podoba. Mam nadzieję, że to był tylko taki gorszy dzień. Dziś już tak paskudnie się nie czuję.
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Znów mnie zaczyna ćmić głowa i czuję jak opadam z sił, wręcz momentami mi się słabo robi.. Nie jest to zbyt przyjemne w pracy, w domu to człowiek by się na pół godz. położył, a tu trzeba trzymać fason, zwłaszcza że nie chcę się za wcześnie chwalić..
-
Dobra już nic nie mówię..
Teraz mnie zaczęły nery boleć, masakra jakaś.. Piję 2 kawę (żeby nie było to w maciupinkich filiżankach), bo mam wrażenie że za chwilę się przewrócę. Porobiłam co miałam zrobić, nawet więcej, więc poniedziałek wolne Przeleciałoby szybko to pół godz. bo mam załatwienia i chcę już jechać stąd.. -
Czesc dziewczeta jak wam mija dzien? U mnie pochmurnie pogoda do d...,tak wogule mam do was pytanie czy ktoras z was urzywala testow amil plytkowych owu?
-
ja byłam dzisiaj u ginka z tymi wynikami prolaktyny. i mi zapisała bromka 1/4 tabletki na noc. po 3 miesiącach na kontrolę poziomu i na wizytę.
Zastanawiam się czy po urlopie nei zrobić z obciążeniem..
i teraz się jeszcze zastanawiam czy brać go już od dzisiaj czy poczekać aż wrócę z urlopu. Z jednej strony trochę się obawiam skutków ubocznych, ale z drugiej chciałabym jak najszybciej zajść w ciąże.
I bądź tu mądry człowieku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczynki, ostatnie chwile przed wyjazdem
dla pewności zrobiłam sobie test i oto wynik
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=4&preg_brand=0&preg_from=22&preg_to=23
mi się wydaję, że jest tam cień cienia, ale to długo po upływie 5 minut bo jak zobaczyłam, że tylko jedna kreska to poszłam a zapomniałam wyrzucić.
A zrobiłam bo w razie czego mam od razu brać duphaston i nie wiem co o tym sądzić -
dla tych ktore szukały na NFZ genetyki
Kochane dla tych które szukaja genetyki na NFZ
wejdzcie na str
http://kolejki.nfz.gov.pl/
w miejscu " jakiego świadczenia szukasz? wybierzcie poradnie geetyczna
a w woj wybierzcie albo swoje albo wszystkie
w miejscowosci nic i wyszukajcie
fakt tam podawane sa srednie czasy oczekiwania ale spis placówek na nFZ juz maciezizia_a lubi tę wiadomość