W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie powinnaś się przejmować pracą jak pisała wcześniej MANEK jak nie ta to inna niestety tak jest na rynku pracy że kobietę mają gdzieś... jestem ciekawa jeśli ja zajdę w ciążę a pracuje w osiedlowym sklepiku gdzie trzeba i na kasie i wykładać towar... kierowniczka na pewno mi nie podaruje...
-
Mi w pracy wiekszych problemow nie robili a tez bylam od samego poczatku na l4.. bardzo sie cieszylam, ze o ciazy powiedzialam tylko dwojce przelozonych bo niestety szybko skonczylam l4.. na szczescie uniknelam pytan i wszystkich pelnych litosci spojrzen
-
ej ej jaka kawa!!ja wlasnie sącze drugą heratkę i czekam na wredote @...ehh...ale za chwilke bedzie kawka..a Ty Ola mozesz jedynie powąchać
Witaj annix i zycze powodzenia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 09:56
olka30 lubi tę wiadomość
-
czyli pół wchodzi w grę... u mnie w pracy luz mam szefa który sam właśnie został drugi raz ojcem - i jest naprawdę zaangażowany- aż się miło patrzy, powiedziałam mu nawet że się staramy z mężem ... pomyślał uśmiechnął się i życzył powodzenia:) także nie zawsze diabeł taki straszny
zizia_a, olka30 lubią tę wiadomość
Maniek
-
Miałam dziewczynę na rozmowę o prac, masakra, szefowie to naprawdę zielonego pojęcia nie mają co się robi w kadrach.. Laska całą styczność jaką miała to wysyłała przelewy do zusu, a pracowała w firmie gdzie było 3 pracowników. Nie powiem, sympatyczne wrażenie zrobiła, ale dajcie żyć.. Ja nie mam roku, żeby kogoś uczyć od podstaw..
-
Już mam odpowiedź na ogłoszenie, w którym podałam wszystkie wymagania i zaznaczyłam, że potrzebuję os. na już, która przyjdzie i będzie od razu robić. Odpowiedź - dziewczyna pracowała w biurze rachunkowym 4 mies. - porządkowała dokumenty i wprowadzała dane do systemu. Przecież ja się miałam nie denerwować. Masakra jakaś, laska czytać nie umie??
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Witaj w świecie przeprowadzających rozmowy wstępne... pomijam już fakt że lalki przysyłają CV ze zdjęciem z wakacji:) a nawet raz widziałam cv gdzie dziewczyna wstawiła sobie fotkę w krótkiej mini i na tym zdjęciu miała pozę: oparta była o uwaga szafę śmiałam się z tego na maxa...ale tak serio jak już mówiłam w tych czasach ciężko znaleźć dobrego pracownika.
Za kilka dni powinnaś kogoś znaleźć ale droga ku temu będzie wyboista;/olka30, zizia_a lubią tę wiadomość
Maniek