W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, dzień taki że szkoda było wstawać z łóżka, ale roboty sporo, więc mus to mus.. Ja miałam kiedyś zdjęcie na CV takiej cycatej z dużym dekoltem z słuchawką telefonu przy uchu i zalotnym spojrzeniem. Jak nic do sex telefonu.. Aplikowała do sekretariatu zdaje się.. A dziś odebrałam cv dziewczyny, która pracowała jako kelnerka - ciekawe jak to się ma do moich wymagań znajomości prawa pracy, ubezpieczeń społecznych, czasu pracy kierowców?? Leski nie czują, że palą sobie mosty na inne stanowisko w danej firmie? Dla mnie to od razu wiadomo, że idiotka. Rozumiem desperację, ale jak widać że nic tym nie zyskają to niestety nie rozumiem tego wysyłania, bez przeczytania ogłoszenia..
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Dziedoberek...ja dzisiaj witam z @..niestety przylazla i sie do dupy czuje..wczoraj było mi niedobrze..myslalam ze bede sie witac z kibelkiem..dzisiaj od rana boli tak że masakra..chyba jeszcze tak nie mialam..ostatnio w ogole nie zazywalam tabletek przeciwbolowych wczoraj jechalam na apapach i nospie na wieczór a dzisiaj juz jestem po nospie forte..zobaczymy co bedzie dalej...
Olka współczuje...z drugiej strony wydaje mi sie ze ludzie sa tak zdesperowani ze szukaj pracy..nie zdając sobie sprawy z tego ze sie nie nadają..liczą na szczęście że może tym razem sie uda..ja rozpusciłam wici w pracy i po rodzinie ale kiepsko..albo nikog nie maja albo juz gdzies pracują;/ a co do zdjęć...no niby sa spalone takie osoby...ale nie pamietasz zdjecia takiej nijakiej Kowalskiej a pamietasz cycatą z zalotnym spojrzeniem..olka30 lubi tę wiadomość
-
Prawda Tyle, że pamiętam ją jako osobę nadającą się do agencji towarzyskiej a nie do biura, a to z kolei chyba nie o to jej chodziło Ale z tymi zdjęciami to ogólnie masakra, dziewczyny to czasem mają taką wyobraźnię, że aż boli A najlepiej zrobić sobie jakieś ładne legitymacyjne i już
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Jak moj mąż szukał pracy to był na kursie pisania CV..i facet mowił ze musi mieć takie CV zeby przyciągneło uwage...i powiem CI ze zrobił sobie takie fajowe cv..i pozniej jak dostał prace to zapytał czemu jego wybrali..o prezes mu powiedział ze miał ciekawie wygladające cv:)
-
Oj ja też mam ciekawe CV Jak porównuję z innymi dziewczynami, które szukają pracy biurowej to w moim jest full informacji i mimo, że tego doświadczenia nie mam 20 lat to wygląda imponująco Pracując na takim stanowisku człowiek się uczy jak cv nie powinno wyglądać
Właśnie dostałam kolejne cv, dziewczyna niby pasuje, a tak napisane, że w sumie niby pracowała w kadrach, ale nie wiadomo co robiła. Kuźwa mam się domyślić?? Tak jakby się nie dało dwóch zdań napisać.. Osoby po studiach powinny mieć więcej wyobraźni. Ale pewnie do niej zadzwonię.
Ja przy @ aż takich sensacji po luteinie nie miałam, tylko w trakcie braniazizia_a lubi tę wiadomość
-
witajcie....tak to prawda człowiek się uczy jak nie powinno wyglądać CV....
jej mam "ten" tydzień wielkich prób, denerwuje się znów czy się uda. Wczoraj nawet użyliśmy żelu conceive plus...może tym razem się uda...olka30 lubi tę wiadomość
Maniek
-
Podgladam Was:) ale szczerze to sie poddałam..nie chce i juz.. do tego caluski tydzien bylam chora..
samopoczucie do d.. i do tego @ w poblizu.. a zamiast meza mam lajze kawalera i tyle..
a tak to dawno nie cieszylam sie ze wracam do pracy. Ja nie umoem lezec i pachmiec.. ja baba pracujaca jestemolka30, zizia_a lubią tę wiadomość
Lilys