W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka, nie mam czasu nawet chwilę poczytać.. Moja koleżanka przyszła z urlopu.. Obrażona, bo widziała ogłoszenie.. Ale już się od obraziła.. Chciej tu człowieku dobrze.. Takich nowin to się raczej przez telefon nie przekazuje, chyba że mnie źle kultury nauczyli, a że nie chciałam jej psuć urlopu, to musiałam teraz słuchać od rana burczenia. Boszeee.. No ale wszyscy wiedzieli dzień przed nią więc jak tak mogłam (no ja wszystkim nie mówiłam, nie moja wina że głuchy tel. działa ekspresowo)..
-
witam ja juz niestety niepracuje praca mi sie juz skonczyla a tak bardzo chce tam pracowac podczytywalam was w wolniejszej chwili ale czasu brak zeby pisac mam pelno obowiazkow do nadrobienia wiec niemam pojecia kiedy wejde na dluzej..a do tego jeszcze ba mija mi mania owumania niewiem czy nie znikne z owu na jakis czas ale to od nowego cyklu chyba pozdrawiam was wszystkie pa pa
olka30 lubi tę wiadomość
-
Hej... Taka cisza to się postanowiłam podzielić -dziś ovu wyznaczył mi owulke ale linia przerywana więc pozostaje czekanie. Chyba przestałam się tak nakręcac, -w końcu.. I na początku cyklu brałam trochę przeciwbólowych po wyciętych migdałach a to trochę psuje płodność
Maniek
-
Hej dziewczyny
Dawno mnie tu nie było ale jakoś nie miałam nastroju bo znów się wszystko popsuło.
Wątek nie umrze, poczekajcie aż wszystkie wrócą to nie zdążymy czytać wszystkich wpisów na bieżąco
Trzymajcie się cieplutko :*olka30, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Wątek nie umarł..
Maniek może późna owulka??
Co się popsuło Tynka??
Ja siedzę tydzień w domu, bo tak się umówiłam w pracy. Teoretycznie jestem na L-4 praktycznie pewnie wyjdzie na to, że go nie oddam, bo już tydzień robiłam, na wypłaty na te 2 tygodnie też idę i się umówiłam, że będę na telefon, więc te parę dni szybko odrobię. Jak nie to mam jeszcze sporo urlopu, a przynajmniej kasy będzie trochę więcej niż za L-4..
W sumie nie czuję się jakoś źle i bardziej źle się czuję siedząc w domu kiedy nic wielkiego mi nie dolega Nigdy takich sytuacji nie pochwalałam Jeden plus, jak się wyśpię to ogólnie cały dzień lepiej mi się funkcjonuje..
Co do objawów ciążowych, śmieszne to trochę, ale ledwo dopinam się w swoje jeansy i ogólnie nie mogę w nich długo chodzić, więc nie mam pomysłu jak się niby mam ubierać. Ledwo drugi mies. się kończy, a mi już brzuch wywala Fakt, że to głównie wina wzdęć i zaparć, ale ogólnie zaczynam widzieć dziwne spojrzenia rodzinki mojego M Albo mam paranoje, ale wątpięzizia_a lubi tę wiadomość
-
Olka fajnie że już widać to jedyna okazja żeby brzuch wspinać dumnie do przodu zamiast wciągać
Co do mnie to zastanawiam że może mi się ta owulka przesunęła,więc jeszcze wczoraj z mężem działalismy.dziś miałam 36,25 także czekam i obserwuje.olka30 lubi tę wiadomość
Maniek
-
Jak wodnista Maniek to śluz płodny, owulacja powinna być lada moment.. Tzn. że ten cykl trochę się być może spóźnił, ale nie ma go co od razu skazywać na straty.. Myślę, że teraz odrobina serduszkowania i będzie ok Czasami jak się za bardzo wsłuchujemy w organizm to się mu wszystko przestawia..
Tynka współczuję, a badałaś prolaktynę, bo nie pamiętam?? Może masz za wysoką i blokuje owulacje?? Dała ci dr jakieś leki na wspomaganie??Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Bromka biorę od kilku miesięcy i prolaktyne juz od dawna mam w normie.
W poprzednim cyklu mialam pęcherzyka giganta (28mm) i gin ała mi mlutke a w tym cyklu ani jednego pęcherzyka.
Nic mi nie dała na wspomaganie.
Ona nie wie co się dzieje. Idę jeszcze jutro a jak nie to zmieniam gin