W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Czasem tak jest Maniek, za bardzo czekasz to się wszystko spóźnia..
Ja doszłam do wniosku, że jestem krańcową idiotką. Robię na chorobowym, bo nie chcę zostawić ludzi z kłopotem, na gwałt szukam zastępstwa, stresuję się, przeżywam. Dziś mnie tak boli brzuch, że już się zaczynam martwić, a w pracy mnie tak wkur...li że się zastanawiam komu ja chcę dobrze zrobić?? -
no właśnie chyba za bardzo...w końcu się wyjaśni...
Olka Ty zasuwaj do domu i odpoczywaj oni jakby chcieli to by sobie sami kogoś szukali a nie jeszcze Ty się martwisz i stresujesz..Szalona jesteś. Zrobiłaś ile mogłaś i tyle jutro siedź w domu - ewentualnie na spacer do parku idź a nie w robocie nakur.... i się stresujesz....przyre i prawdziwe jest to że nikt tego nie doceni - wierz mi.olka30, rybka lubią tę wiadomość
Maniek
-
idę dziś do lekarza, brzuch dalej boli, nie wiem co to Boję się o mojego kropka W ciągu wczorajszego dnia spotkało mnie tyle przykrości, że na prawdę zwątpiłam już we wszystko. Tylko rodzina jest ważna i nic więcej.
Kisieńka, rybka lubią tę wiadomość
-
Hej, u lekarza ok, nic się nie dzieje, torbiele maleją, ale może to od nich ten ból podbrzusza.. Do 26 mam zwolnienie.. Dzidzia ma już 3,14 cm Mam śliczne zdjęcie Wczoraj przodem była obrócona i machała łapiskami, ale niestety niezbyt kumata matka tego machania nie zauważyła Jak zeskanuję to wam wrzucę zdjęcie
Baś, rybka lubią tę wiadomość