X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za mnie Olka możesz już puścić..
    Właśnie @ przyszła -juz zdążylam się poryczec :(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• lolaP Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK, nie martw się... będzie kolejny cykl, ja też pewnie nic z tego...następny będzie moj 14 :/

rybka lubi tę wiadomość

• Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maniek u mnie też @ przylazła ale się cieszę, nowy cykl nowa szansa. Czasu się nie cofnie więc główka do góry i pomyśl że TEN cykl będzie nasz :*
    Olka jak nie z Twojej winy stłuczka to luzik ;) wyremontujesz za free :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 17:55

rybka, olka30 lubią tę wiadomość

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie dziewczyny skoro taki synchron to za jakiś czas mam nadzieje razem będziemy najszczesliwsze...

rybka, Tynka1990 lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki!!! ja dopiero mam chwilke czasu zeby zajrzec poniewaz przez tydzien czasu chodzilam na nocki okres probny do piekarni i niestety nie bylam w stanie wyrobic ich normy ale z drugiej strony sie ciesze bo nocki byly straszne :-( nawet niemoglam znowu mierzyc tempki i pilnowac wykresu bo niebylo sensu :-( ola prosze w tej chwili brac wolne i niechodzic do pracy!!! kropek jest wazniejszy!!! jak doczytam reszte sie jeszcze odezwe :-) milego wieczoru :-) :-*

• rybka Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tooskawka wrote:
    Witam :) mam nadzieję że z Wami będzie mi raźniej
    witaj :-)

• Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ;)
    właśnie znalazłam tą stronke ;)
    widze że chyba teraz mi się przyda ;)
    Która z Was jest przed @ i zastanawia się czy może już test ciążowy zrobić?
    Pozdrawiam.

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I prosze o małą pomoc, może któraś z Was też tak miała.
    Jestem w 26 dc, przedwczoraj robiłam test ciążowy wieczorem, wyszła druga blada kreseczka, kolejny zrobiłam następnego dnia rano i niestety już tylko jedna ;/ kolejnego dnia rano zrobiłam znów test wyszła znów bledziutka druga kreska, a jak zrobiłam wieczorem to była tylko jedna. Już nie wiem co mam myśleć ;/ dodam że testy są różnych firm.

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • lolaP Przyjaciółka

Wysłany: 14 września 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje, jesteś w ciąży!! :)

• Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 15 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluniaaa - cóż za piękny byłby to debiut na forum! Koniecznie przyjdź jak potwierdzisz!

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie robi się tak szybko testów z wieczornego moczu, bo na pewno nie wyjdą..

Byłam dziś u gina, ale znów o połowę rzeczy zapomniałam spytać.. Normalne :/ Zresztą wkurzył mnie zdeczka, ale może temu że ogólnie się jakaś przewrażliwiona zrobiłam. Jutro idę na chwilę do pracy, bo obiecałam, choć mi się nie chce tak że szkoda gadać.. A potem wolne prawie dwa tygodnie. Pytałam gina co z moim dalszym L-4 skoro ostatnio kategorycznie mi zabronił pracować i już mu się zmieniło. To po jasną cholerę siałam panikę w robocie?? Mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? Eh..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakiś dziwny ten gin - no chyba że u Ciebie lepiej a może sam chce zobaczyć jak będzie to wszystko wyglądało za dwa tyg. teraz masz 2 tyg luzu więc odpoczywać potem się zobaczy:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    Olka faktycznie dziwny koleś
    Maniek jak nastrój?

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 15 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    le jak to? nie rozumiem, co on zmienił zdanie? DZiwny jakiś

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)

No nie wiem, najwidoczniej nie pamiętał co mówił ostatnio, ale on zawsze był taki zawieszony :/ Albo temu mu się zmieniło, że teraz mam zwolnienie od innego lekarza? Nie wiem.. Powiedział, że mam przyjść jak będę potrzebować, ale jakoś tak uważam, że o takich rzeczach to chyba lekarz powinien decydować, a nie pacjent. No nic.. Polska..

Dziś w pracy, jak na złość od wczorajszego wieczora boli mnie brzuch,a jeszcze rano zapomniałam wziąć luteinę :( Mglisto jak cholera, beznadziejnie się mi jechało. W ogóle pogoda tylko do spania :/ Nastrój też mi nie dopisuje, ale to suma bólu brzucha i nie wyspania :( Dobrze, że jestem sama, bo przynajmniej nikt mnie nie powinien wkurzać.

• Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka, zale zdrugiej strony, ty najlepiej wiesz jak się kształtuje Twoje samopoczucie...lekarz ma tylko jakieś wykresy i dane, nie siedzi w twojej skórze, karzdy może inaczej odczuwać nawet przy tych samych parametrach

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej
    A co tu takie pustki, no dziewczyny aż wstyd :D

olka30 lubi tę wiadomość

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, fakt Tynka aż wstyd.. Szkoda, że tak rzadko tu ktoś zagląda :/ Czekam aż ktoś oprócz mnie w końcu podzieli się dobrymi wiadomościami..

Ja dziś w domku, do 26 mam chorobowe i nie mam zamiaru się pokazywać w pracy, co będzie potem zobaczymy. Wczoraj myślałam, że mi łeb pęknie. Tak mnie bolała głowa, że w nocy spać nie mogłam, jeszcze nad ranem się zastanawiałam nad jakimś proszkiem, ale w końcu zasnęłam i obudziłam się szczęśliwie bez bólu głowy o wpół-do 12 :D Masakra, kiedyś nie byłam w stanie tyle spać :) Ale kręgosłup to mnie bolał okropnie :)

Co tam u was :)
    Dziś mija mi okres największego zagrożenia poronieniem :) Pierwszy dzień od dłuższego czasu czuję jakiś przypływ energii. Ale pogoda na pewno pomaga, bo dziś cudowny dzień :)

• Evaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 21:13

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Butter Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki,
    Czy można się dołączyć? Fajnie byłoby pogadać z innymi staraczkami ;)

olka30 lubi tę wiadomość

860ih371w1equ1ox.png
    f2wl9n73ao6srr6d.png
‹‹ 454 455 456 457 458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ