W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
maniek u mnie też @ przylazła ale się cieszę, nowy cykl nowa szansa. Czasu się nie cofnie więc główka do góry i pomyśl że TEN cykl będzie nasz :*
Olka jak nie z Twojej winy stłuczka to luzik wyremontujesz za freeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 17:55
rybka, olka30 lubią tę wiadomość
-
hej kobietki!!! ja dopiero mam chwilke czasu zeby zajrzec poniewaz przez tydzien czasu chodzilam na nocki okres probny do piekarni i niestety nie bylam w stanie wyrobic ich normy ale z drugiej strony sie ciesze bo nocki byly straszne nawet niemoglam znowu mierzyc tempki i pilnowac wykresu bo niebylo sensu ola prosze w tej chwili brac wolne i niechodzic do pracy!!! kropek jest wazniejszy!!! jak doczytam reszte sie jeszcze odezwe milego wieczoru :-*
-
I prosze o małą pomoc, może któraś z Was też tak miała.
Jestem w 26 dc, przedwczoraj robiłam test ciążowy wieczorem, wyszła druga blada kreseczka, kolejny zrobiłam następnego dnia rano i niestety już tylko jedna ;/ kolejnego dnia rano zrobiłam znów test wyszła znów bledziutka druga kreska, a jak zrobiłam wieczorem to była tylko jedna. Już nie wiem co mam myśleć ;/ dodam że testy są różnych firm. -
Hej, nie robi się tak szybko testów z wieczornego moczu, bo na pewno nie wyjdą..
Byłam dziś u gina, ale znów o połowę rzeczy zapomniałam spytać.. Normalne Zresztą wkurzył mnie zdeczka, ale może temu że ogólnie się jakaś przewrażliwiona zrobiłam. Jutro idę na chwilę do pracy, bo obiecałam, choć mi się nie chce tak że szkoda gadać.. A potem wolne prawie dwa tygodnie. Pytałam gina co z moim dalszym L-4 skoro ostatnio kategorycznie mi zabronił pracować i już mu się zmieniło. To po jasną cholerę siałam panikę w robocie?? Mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? Eh.. -
Hej laseczki
No nie wiem, najwidoczniej nie pamiętał co mówił ostatnio, ale on zawsze był taki zawieszony Albo temu mu się zmieniło, że teraz mam zwolnienie od innego lekarza? Nie wiem.. Powiedział, że mam przyjść jak będę potrzebować, ale jakoś tak uważam, że o takich rzeczach to chyba lekarz powinien decydować, a nie pacjent. No nic.. Polska..
Dziś w pracy, jak na złość od wczorajszego wieczora boli mnie brzuch,a jeszcze rano zapomniałam wziąć luteinę Mglisto jak cholera, beznadziejnie się mi jechało. W ogóle pogoda tylko do spania Nastrój też mi nie dopisuje, ale to suma bólu brzucha i nie wyspania Dobrze, że jestem sama, bo przynajmniej nikt mnie nie powinien wkurzać. -
Hej, fakt Tynka aż wstyd.. Szkoda, że tak rzadko tu ktoś zagląda Czekam aż ktoś oprócz mnie w końcu podzieli się dobrymi wiadomościami..
Ja dziś w domku, do 26 mam chorobowe i nie mam zamiaru się pokazywać w pracy, co będzie potem zobaczymy. Wczoraj myślałam, że mi łeb pęknie. Tak mnie bolała głowa, że w nocy spać nie mogłam, jeszcze nad ranem się zastanawiałam nad jakimś proszkiem, ale w końcu zasnęłam i obudziłam się szczęśliwie bez bólu głowy o wpół-do 12 Masakra, kiedyś nie byłam w stanie tyle spać Ale kręgosłup to mnie bolał okropnie
Co tam u was
Dziś mija mi okres największego zagrożenia poronieniem Pierwszy dzień od dłuższego czasu czuję jakiś przypływ energii. Ale pogoda na pewno pomaga, bo dziś cudowny dzień